Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι από τον Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. Ρόδου

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι  από τον Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. Ρόδου

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι από τον Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 332 ΦΟΡΕΣ

Της Πίτσας Χατζή

Ενα υπέροχο μουσικό δίωρο αφιερωμένο στον μεγάλο ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο χάρισαν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου οι χορωδίες (παιδική κι ενηλίκων) του συλλόγου "Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ!

Πραγματικά μια πολύ αξιόλογη παρουσίαση απο όλους τους συντελεστές οι οποίοι αν και ερασιτέχνες κατάφεραν να μαγέψουν το κατάμεστο θέατρο με την απόδοση τους και να καταχειροκροτηθούν απ' όλους τους θεατές!

Χαρισματικός και εμπνευσμένος οπως πάντα, ο μαέστρος Γιώργος Σακελλαρίδης που διηύθυνε την ορχήστρα και είχε την μουσική επιμέλεια της βραδιάς!

Καταπληκτικός και συγκινητικός στις ερμηνείες των κομματιών που τραγούδησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κατσιμπράκης ο οποίος στηρίζει φιλικά τον Σύλλογο, αισθαντική η απαγγελία των ποιημάτων που ακούστηκαν απο την ηθοποιό Σουζάνα Καρδούλια και απογειωτική η ερμηνεία των χορωδών σε όλα τα τραγούδια και ιδιαίτερα στην απόδοση και ερμηνεία του "Μάννα μου Ελλάς" και του "Κεμάλ"!

Σημαντική ηταν επίσης η δουλειά του κ.Αυγουστίνου Τσιριμώκου στην συλλογή και παρουσίαση ηχητικών ντοκουμέντων με την φωνή του ίδιου του ποιητή Ν.Γκάτσου αλλά και άλλων μεγάλων συνθετών και τραγουδοποιών οπως του Μ. Χατζηδάκι και του Δ. Σαββόπουλου!

Το μόνο αρνητικό ηταν ο χώρος που πραγματικά δεν μπόρεσε να καλύψει την προσέλευση τόσου κόσμου, να πούμε εδω οτι υπήρχαν πολλοί όρθιοι ακόμα και στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου!

Κρίμα να υπάρχει και να μην... λειτουργεί το Εθνικό θέατρο Ρόδου!
Μεγάλη απώλεια για πάρα πολλές εκδηλώσεις!
Ενα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους συντελεστές και ευχές για καλή συνέχεια στο Σύλλογο με παρόμοιες δράσεις που είναι τόσο απαραίτητες και σημαντικές για εναν τόπο!

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη