Ικανοποίηση Τερεζόπουλου για το δεύτερο ημίχρονο της Ρόδου

Ικανοποίηση Τερεζόπουλου για το δεύτερο ημίχρονο της Ρόδου

Ικανοποίηση Τερεζόπουλου για το δεύτερο ημίχρονο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 111 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που περίμενε, ωστόσο ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είδε επιτέλους, έστω στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών, μία Ρόδο που τον ικανοποίησε και του έδωσε το δικαίωμα να είναι αισιόδοξος. Λίγη ώρα μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού του Δημοτικού Σταδίου, ο τεχνικός των «ελαφιών» δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το αποτέλεσμα αυτό δεν μας ευνοεί βαθμολογικά Είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος για την προσπάθεια των παιδιών κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί πραγματικά σήμερα δείξαμε ένα πρόσωπο που εγώ μέχρι σήμερα δεν το είχα δει. Τα παιδιά έβγαλαν σθένος, έβγαλαν πάθος.

Αυτό βέβαια θα πρέπει να ξεκινάει από το πρώτο λεπτό. Δεχθήκαμε για άλλη μία φορά γκολ από στατική φάση, νομίζω στην πρώτη στατική φάση που έκανε ο αντίπαλος, και σίγουρα η ψυχολογία μας έπεσε. Πραγματικά η ομάδα των Ζωνιανών πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, διαχειριζόταν καλά το παιχνίδι, ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη στις κόντρα επιθέσεις και θα μπορούσε μία δύο φορές, στη λεπτομέρεια, να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Ίσως εκεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο και με το χώρο που μας έδωσε η ομάδα των Ζωνιανών, βρήκαμε περισσότερους χώρους, είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση σαν ομάδα γιατί αυτό μας λείπει, δημιουργήσαμε, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε νωρίς, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω πως αν κάποια από τις ευκαιρίες που χάσαμε γινόταν γκολ, στο τέλος ίσως να ήμασταν εμείς οι νικητές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθεια, κυρίως επαναλαμβάνω στο δεύτερο ημίχρονο και να ευχηθώ στην ομάδα των Ζωνιανών καλή συνέχεια.»

Διαβάστε ακόμη

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”