Νέα «έξοδος» για τον Διαγόρα

Νέα «έξοδος» για τον Διαγόρα

Νέα «έξοδος» για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Στην Κάρπαθο θα ταξιδέψει ενόψει της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας - Σε 20 περίπου μέρες η επέμβαση στον Γιάννη Καλημέρη

Η προετοιμασία του Διαγόρα για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς και μάλιστα σε νησί, ξεκίνησε ήδη από τον Ανδρέα Σταύρου και τους παίκτες του.

Οι «κυανέρυθροι» θα πάνε την 20η αγωνιστική στην Κάρπαθο, να αντιμετωπίσουν τον Ποσειδώνα που «καίγεται» για βαθμούς

Ο τεχνικός του «γηραιού» και οι συνεργάτες του, καταβάλουν προσπάθειες ούτως ώστε η ομάδα τους να παρουσιαστεί κομπλέ στον αγώνα αυτό, αλλά κάτι τέτοιο ουσιαστικά δεν μπορεί να συμβεί καθώς

-Είναι τραυματίας ο Γιάννης Καλημέρης, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε περίοδο ξεκούρασης, προκειμένου να «καταλαγιάσει» το πρόβλημα στο γόνατο και να του γίνει στη συνέχεια επέμβαση.

Όπως έγινε γνωστό κάτι τέτοιο θα συμβεί σε 20 περίπου μέρες, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να επιλαμβάνεται ήδη του θέματος.

Εκτός αγώνα είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν ακόμα, ο Παναγιώτης Πομπού ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Αντώνης Αθανασίου, ο οποίος δεν ξεκίνησε στο ματς της Αντιμάχειας, αλλά μπήκε αναγκαστικά σαν αλλαγή στη θέση του τραυματισθέντα Καλημέρη.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή