Κάθειρξη πέντε ετών για πλαστά cd και dvd

Κάθειρξη πέντε ετών  για πλαστά cd και dvd

Κάθειρξη πέντε ετών για πλαστά cd και dvd

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών, φυλάκιση 3 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 25χρονο Πακιστανό ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από έξι χρόνια να διαθέτει προς πώληση εκατοντάδες «μαϊμού» cd και dvd αλλά και 20 πακέτα με τσιγάρα.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2011 στο Φαληράκι από αστυνομικούς και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν να κατέχει 47 κλεψίτυπα dvd και 55 cd καθώς και 20 πακέτα τσιγάρα χωρίς ταινία.

Στη συνέχεια η έρευνα των αστυνομικών επεκτάθηκε και στο χώρο κατοικίας του 25χρονου στ’ Αφάντου όπου και εκεί εντόπισαν άλλα 802 cd και 386 dvd επίσης κλεψίτυπα.

Όλα τα cd και dvd καθώς και τα πακέτα με τα τσιγάρα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του 25χρονου Πακιστανού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε. Με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας εισαγγελέως, ο 25χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου