Συνεχίζει απτόητος ο Ευκλής

Συνεχίζει απτόητος ο Ευκλής

Συνεχίζει απτόητος ο Ευκλής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Πέρασε νικηφόρα και από τη Νίσυρο (2-4) όπου αντιμετώπισε χθες τον Πολυβώτη, παραμένοντας έτσι σε… τροχιά ανόδου

Την… επιπολαιότητά του παραλίγο να πληρώσει χθες στη Νίσυρο ο Ευκλής, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Πολυβώτη στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία (β’ όμιλος).

Αν και στα πρώτα είκοσι λεπτά οι Σορωνιάτες είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν και να… καθαρίσουν τον αγώνα, ήταν άστοχοι με αποτέλεσμα στο 29’ να πετύχει το γκολ ο Καραμανώλης με πλασέ, βάζοντάς τους μπροστά στο σκορ.

Οι Νισύριοι στο 69’ με κεφαλιά του Φωτεινή ύστερα από εκτέλεση φάουλ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, για να γίνει το 1-2 τρία λεπτά μετά χάρις σε ωραίο πλασέ του Παπαχριστοδούλου.

Το 1-3 σημειώθηκε στο 75’, αφού μετά από ωραία μπαλιά του Μαντικού, ο Παπαχριστοδούλου μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και πήρε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Ο Πολυβώτης συνέχισε την πίεσή του κι αυτή έφερε αποτέλεσμα στο 80’ όταν και πάλι ο Φωτεινής εκμεταλλεύτηκε σέντρα και σκόραρε πάλι με κεφαλιά, κάνοντας το 2-3. Στο 90’ ο Αγγελής έπιασε ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-4.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η συμμετοχή από πλευράς του Πολυβώτη του 14χρονου Χρήστου Καραλίγκα ως αλλαγή στη θέση του Γιώργου Καραγιάννη. Με τη νίκη αυτή ο Ευκλής παραμένει σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλυθιών και συνεχίζει την προσπάθειά του για την άνοδο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Καραγιάννης έχοντας βοηθούς τους Ράδο και Φασουλάρη.

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης Ν., Σφακιανός Ι. (30’ λτ Κάσδαγλης), Πατρίκης, Καραγιάννης Δ., Δερμιτζάκης, Χατζηνικολάου ΒΔ., Φωτεινής, Παπαδάκης, Καραγιάννης Γ., (85’ Καραλίγκας), Χατζηνικολάου ΒΚ., Σφακιανός Α.
Ευκλής: Σαμολαδάς, Χατζηκυριάκος, Παυλίδης, Λαός, Κορκίδας, Μαντικός, Σχοινάκης, Λενιού (50’ Λαθούρης), Γεωργαντάς (75’ Σιαναβέλης), Καραμανώλης, Παπαχριστοδούλου (88’ Αγγελής).

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα