Τελικός στο στάδιο; Πιθανό, αλλά όχι βέβαιο…

Τελικός στο στάδιο; Πιθανό, αλλά όχι βέβαιο…

Τελικός στο στάδιο; Πιθανό, αλλά όχι βέβαιο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Να φιλοξενηθεί το παιχνίδι της 7ης Μαρτίου είτε στον Αρχάγγελο, είτε σε ουδέτερη έδρα ζήτησε από την ΕΠΣΔ ο Άρης. Σήμερα θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή

Σήμερα θα αποφασίσουν οι άνθρωποι της ΕΠΣΔ για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος» ανάμεσα στο Διαγόρα και τον Άρη, στις 7 Μαρτίου.

Η διεξαγωγή του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο βρίσκεται από χθες υπό αμφισβήτηση, δεδομένου πως οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου ζήτησαν με αίτημά τους προς τη διοργανώτρια, να γίνουν οι ίδιοι οικοδεσπότες του ματς με το «γηραιό» (είναι πρόθυμοι ακόμα και να παραχωρήσουν στο Διαγόρα ποσοστά από τις εισπράξεις του κυλικείου), ώστε να γιορτάσουν την 70ή επέτειο από τη χρονιά της ίδρυσής τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του Άρη διαμήνυσαν στην Ένωση πως ακόμα κι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους, ο αγώνας της 7ης Μαρτίου θα πρέπει να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, με το σκεπτικό πως το Δημοτικό Στάδιο δεν παύει να είναι έδρα των αντιπάλων τους.

Βέβαια, το μεγάλο και βασικότερο ερώτημα είναι ποιο από τα υπόλοιπα γήπεδα του νησιού πληρεί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει έναν τελικό κυπέλλου, κυρίως στο σκέλος της ασφάλειας και της τήρησης των μέτρων τάξης, δεδομένου ότι οι μνήμες από τα περσινά έκτροπα είναι ακόμα νωπές.

Διαβάστε ακόμη

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!