Αποχαιρέτησε την… ουρά ο Ηρακλής Μαριτσών

Αποχαιρέτησε την… ουρά ο Ηρακλής Μαριτσών

Αποχαιρέτησε την… ουρά ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Με γκολ του Σκόρπου στο 75΄, η ομάδα των Μαριτσών πήρε καθοριστικό τρίποντο από τον ελλειπή αλλά δυνατό Αντίμαχο (1-0)

Παίζοντας έξυπνα αλλά και πιο αποφασιστικά από το 20λεπτο του αγώνα και μετά, ο Ηρακλής Μαριτσών πήρε τρίποντο-χρυσάφι κόντρα στον ελλειπή και πάντα υπολογίσιμο Αντίμαχο. Τον νίκησε με 1-0 στα Μαριτσά κι έφτασε τους 17β, ένα πίσω από τον ΑΕΡΑ και δυο πίσω από την Δόξα Καρδάμαινας, γεγονός που δείχνει πόσο έχει «φουντώσει» η μάχη της παραμονής στην Κατηγορία.

Ο Ηρακλής ήξερε χθες τι είχε να αντιμετωπίσει. Κι ο Γιώργος Σαββιδάκης με δεδομένη την βαθμολογική θέση της ομάδας, θέλησε πρώτα να κρατήσει το μηδέν και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία των Τριχιά και Καρίκη ΓΔ, να επιδιώξει να φτάσει στο γκολ, κάτι που κατάφερε στο β΄ μέρος. Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν πίεση στην αρχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά.

Ο Αντίμαχος έδειξε να έχει την συνοχή αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού καλοδουλεμένης ομάδας και παρά τις ελλείψεις του, δικαιολόγησε την υψηλή βαθμολογική του θέση, αλλά έδειξε και να έχει βάθος με την χρησιμοποίηση μικρών παιδιών, όπως ο Κάρλος.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

22΄Ο Σκόρπος εκτέλεσε κόρνερ κι ο Καρίκης ΓΔ που έπιασε την κεφαλιά την έστειλε πάνω από τα γκολπόστ του Μιχαλάκη.

43΄Ο Βασιλώττος Χ. έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε στην γωνιά του ο Μιχαλάκης.
44΄Από πάσα του Καρίκη ΓΔ ., ο Βασιλώττος Χ. σούταρε από καλή θέση άουτ

47΄Από μπροστινή μπαλιά του Λενιού, ο Τριχιάς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή αλλά το σουτ που πραγματοποίησε έφυγε λίγο άουτ.

69΄Ο Σκόρπος έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αντίμαχου. Ο Καρίκης ΓΔ πλάσαρε, αλλά πρόλαβε ο Σωτίρι στη γραμμή κι έδιωξε σε κόρνερ.
70΄Σε σέντρα που έγινε από δεξιά στην περιοχή από τον Βασιλώττο Χ., ο Μιχαλάκης έχασε τη μπάλα, αλλά τόσο ο προωθημένος Τσούφιος όσο κι ο Καρίκης ΓΔ, είδαν τα πλασέ τους να αποκρούονται πάνω στη γραμμή από τον Καράλιαμη και τον Σωτίρι.

75΄Ο Καρίκης ΓΔ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, τροφοδότησε τον Τριχιά κι αυτός «έσπασε» τη μπάλα εκτός περιοχής στον Σκόρπο, που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης του Ηρακλή (1-0)
82΄Ο Καρίκης ΓΔ μπήκε στην περιοχή αλλά από καλή θέση σούταρε λίγο άουτ.

Από τον Ηρακλή Μαριτσών κορυφαίος ήταν ο Σκόρπος, και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Καρίκης ΓΔ και Παπακωσταντής. Από τον Αντίμαχο καλύτερος ήταν ο Χατζησουλεϊμάν. Άρεσαν ακόμα οι Σωτίρι και Βλαντιμίρωφ.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ. κ. Παπαγιαννίδη και Μαυρουδή και της κ. Αναστασοπούλου.

Οι ομάδες:

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ: Σκυλλάς, Τσούφιος, Λενιού, Παπακωσταντής, Καρίκης ΓΣ , Μπιγκό, Σκόρπος, Τσαλώλης (78΄Βασιλώττος Ε), Τριχιάς, Βασιλώττος Χ., Καρίκης ΓΔ

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Κόκκαλης, Σωτίρι, Κάρλος (65΄Κατσαρός), Μπεκιρλάρι (48΄Συνεσίου), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίρωφ, Μποϊλής.

Ο Γιώργος Σκόρπος με το δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Γιώργος Σκόρπος με το δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα