Σε ιδιώτες τρία καταστήματα της ΔΕΡΜΑΕ

Σε ιδιώτες τρία καταστήματα της ΔΕΡΜΑΕ

Σε ιδιώτες τρία καταστήματα της ΔΕΡΜΑΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1140 ΦΟΡΕΣ

Τη λειτουργία καταστημάτων που διαχειρίζεται με τη μορφή του management, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΡΜΑΕ, κατά την προχθεσινή του συνεδρίαση, έτσι ώστε αφενός να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και αφετέρου να αυξήσει η Εταιρεία τα έσοδά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, προχθές συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΡΜΑΕ και αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα η Εταιρεία στη λειτουργία των τριών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως και των τουριστικών, στην Κοιλάδα των Πεταλούδων, με τη μορφή του management.

Δηλαδή, θα ακολουθηθεί το μοντέλο συνεργασίας με ιδιώτη που γίνεται εδώ και χρόνια στις «Πηγές Καλλιθέας» όπου στην πράξη τη διαχείριση των καταστημάτων έχει η Εταιρεία αλλά το λειτουργεί ο ιδιώτης με δικό του προσωπικό, προμήθειες κτλ. και καθορίζεται το ποσοστό που λαμβάνει η κάθε μία πλευρά. Σημειώνεται ότι θα μπει και ρήτρα για τα κέρδη βάση αυτά των προηγούμενων ετών.

Συνολικά πρόκειται για πέντε καταστήματα στην Κοιλάδα και η διαδικασία για το management θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο ώστε να είναι ανοιχτά από την αρχή της νέας σεζόν.

Με τον ίδιο τρόπο η Εταιρεία θα αξιοποιήσει και την «Όαση», το κατάστημα που λειτουργούσε για χρόνια ως εστιατόριο, επί των οδών Κοδριγκτώνος και Βενετοκλέων.

Ως γνωστόν, το κατάστημα αυτό έχει ένα ιδιαίτερο ιδιοκτησιακό καθεστώς γι’ αυτό και ο μοναδικός τρόπος για να το εκμεταλλευτεί η Εταιρεία είναι με τη μορφή του management.

Μετά την προχθεσινή απόφαση του Δ.Σ. και για την «Όαση», μόλις συνταχθούν τα απαραίτητα έγγραφα από το νομικό σύμβουλο, η Εταιρεία θα προχωρήσει άμεσα σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, στην οποία θα καθορίζονται βέβαια και οι όροι χρήσης και εκμετάλλευσης του καταστήματος, θα συσταθεί Επιτροπή διαγωνισμού, θα οριστούν οι ημερομηνίες κατάθεσης και ανοίγματος των προσφορών κτλ.

Πάντως, οι διαδικασίες ξεκινούν άμεσα και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να έχει μπει ο ιδιώτης-αν και θεωρείται δύσκολο να το λειτουργήσει τότε αφού μετά την αχρησία των τελευταίων χρόνων θα πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες.

Τέλος, προχθές, το Δ.Σ. πήρε απόφαση και για διάφορες παρεμβάσεις που θα γίνουν στο Μνημείο των «Πηγών Καλλιθέας» και έχουν να κάνουν με εργασίες συντήρησης ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου