Διαφωνία για την έδρα του τελικού του κυπέλλου

Διαφωνία για την έδρα του τελικού του κυπέλλου

Διαφωνία για την έδρα του τελικού του κυπέλλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Μόνο το Δημοτικό Στάδιο θεωρεί κατάλληλο και ασφαλές ο Διαγόρας για τη διεξαγωγή του ματς της 7ης Μαρτίου με τον Άρη. Για Αρχάγγελο ή ουδέτερο επιμένουν οι «κιτρινόμαυροι». Αύριο θα αποφασίσει τελικά η ΕΠΣΔ

Για την Παρασκευή μετατίθεται η λήψη της απόφασης για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», στις 7 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται, πως προχθές ο Άρης κατέθεσε στην ΕΠΣΔ έγγραφο αίτημα, ζητώντας ο αγώνας με το Διαγόρα να φιλοξενηθεί από τον ίδιο στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, με τους ανθρώπους του να διαμηνύουν παράλληλα πως σε διαφορετική περίπτωση, το σωστό και το δίκαιο είναι να οριστεί σε ουδέτερη έδρα.

Ο Διαγόρας, στον οποίο κοινοποιήθηκε το αίτημα του Άρη, εμφανίζεται αντίθετος.
Μέσα από το έγγραφο που έστειλε χθες στην Ένωση, η διοίκηση του «γηραιού» υπογραμμίζει πως μόνο το Δημοτικό Στάδιο πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας και χαρακτηρίζει κάθε άλλη επιλογή λανθασμένη.

Ειδικά δε την προοπτική του «Οικονομίδειου» τη φοβούνται όσο καμία άλλη, λόγω των περσινών θλιβερών γεγονότων στον τελικό με τον Ιάλυσο που τους κόστισε ακριβά και την πιθανότητα ένα τυχαίο περιστατικό ή μία προβοκάτσια από ένα-δύο ανεγκέφαλους να προκαλέσει … «δεύτερο γύρο».

Μάλιστα, οι άνθρωποί του υπενθυμίζουν πως μετά τον τελικό του 2011 ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον ΑΟ Δικαίου στο γήπεδο Αρχαγγέλου και τα προβλήματα που υπήρξαν, η τότε διοίκηση της ΕΠΣΔ είχε λάβει την απόφαση-η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει- η έδρα διεξαγωγής των τελικών κυπέλλου να είναι πάντα και μόνο το Δημοτικό Στάδιο.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση ανήκει στη διοργανώτρια, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η τοποθέτηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα αποφανθεί σε ποια γήπεδα μπορούν να τηρηθούν αποτελεσματικά τα μέτρα τάξης.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!