Τί λέει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών;

Τί λέει το πόρισμα  των ορκωτών λογιστών;

Τί λέει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 560 ΦΟΡΕΣ

H περιφέρεια καλεί τον Χ. Κόκκινο να το δώσει στην δημοσιότητα

Να δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο που έγινε σε ότι αφορά τις ταξιδιωτικές του δαπάνες το διάστημα κατά το οποίο ήταν πρόεδρος στην «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», ζητά η περιφέρεια από τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινο, με αφορμή την ανάρτησή του στο facebook ως απάντηση στις δηλώσεις του περιφερειάρχη.

Ειδικότερα, η απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Κόκκινου έχει ως εξής: «Αφού ο κόσμος “ξέρει, βλέπει και κρίνει έργο και συμπεριφορές”, όπως ο κ. Κόκκινος αναφέρει, τον καλούμε να δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών για τα ευρήματα των ελέγχων που αφορούν σε ατασθαλίες ταξιδιωτικών δαπανών του, κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος στην αναπτυξιακή εταιρεία «Ενεργειακή ΑΕ» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το οποίο έχει κατατεθεί αρμοδίως.

Η Έκθεση των Ορκωτών λογιστών είναι αποκαλυπτική όσον αφορά τα πεπραγμένα του κ. Κόκκινου και η δημοσιοποίησή της από τον ίδιο, είναι σίγουρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσει τον κόσμο “που ξέρει, βλέπει και κρίνει”, να σχηματίσει πληρέστερη άποψη για την συμπεριφορά, το έργο, τον χαρακτήρα και τα αποτελέσματα της δράσης του.

Η Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών αποτελεί αναμφίβολα το ισχυρότερο πειστήριο για την παιδεία του κ. Κόκκινου – που, ευτυχώς, εμείς δεν διαθέτουμε ανάλογη – αλλά και για τα μέσα με τα οποία ο ίδιος “χτίζει” την πολιτική του παρουσία.

Να δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο που έγινε σε ότι αφορά τις ταξιδιωτικές του δαπάνες το διάστημα κατά το οποίο ήταν πρόεδρος στην «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», ζητά η περιφέρεια από τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινο, με αφορμή την ανάρτησή του στο facebook».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΣΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ
Σύνδρομο καταδίωξης, καταλόγισε στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, πρώην Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης.
«Αυτό το σύνδρομο καταδίωξης, ανέφερε στην ΕΡΤ Ρόδου, έχει να κάνει με την ανυπαρξία έργου», παραπέμποντας σε σύγκριση του τεχνικού προγράμματος του 2014 με του 2017.

Αναφερόμενος στη γέφυρα Κρεμαστής, ο κ. Μαχαιρίδης υποστήριξε ότι δεν έγινε καμία παρανομία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πιο καθαρό έργο από τη γέφυρα της Κρεμαστής σε όλα τα επίπεδα.
Απαντώντας στην κατηγορία περί πολιτικής απάτης, ο πρώην Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Μπορεί να δει ο καθένας τον εαυτό του στον καθρέφτη και να φωτογραφηθεί. Δεν είπα κανένα ψέμα στο λαό. Η πορεία της γέφυρας είχε φτάσει ως την εγκατάσταση του εργολάβου και λόγω των εκλογών αφέθηκε να ολοκληρωθεί από τον επόμενο περιφερειάρχη».

Διαβάστε ακόμη

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου