Στοχεύει αναπτυξιακά ο Ροδήλιος

Στοχεύει αναπτυξιακά ο Ροδήλιος

Στοχεύει αναπτυξιακά ο Ροδήλιος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 170 ΦΟΡΕΣ

Στις 4 Μαρτίου θα γίνει η ημερίδα ποδηλασίας πίστας στο στάδιο «Διαγόρας» με τη συμμετοχή και αθλητών-αθλητριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων – Μίνι Μικρών – Μίνι Μεγάλων, στο πλαίσιο της ανάδειξης του αθλήματος και της εξοικείωσης των μελών ακαδημιών με την

Συνεχίζοντας το αναπτυξιακό του έργο, ο Ροδήλιος διοργανώνει την 1η Ημερίδα Ποδηλασίας Πίστας Ρόδου με την ονομασία «ΡΟΔΗΛΙΟΣ 2017» στις κατηγορίες Κορασίδων, Νεανίδων, Γυναικών, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, & OPEN.

Στη διάρκεια των αγώνων της 4ης Μαρτίου που πρόκειται να φιλοξενηθούν στο στάδιο «Διαγόρας», θα γίνει αγώνας LAP μη βαθμολογούμενος για τις κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων – Μίνι Μικρών – Μίνι Μεγάλων, στο πλαίσιο της ανάδειξης του αθλήματος και της εξοικείωσης των αθλητών-αθλητριών των ακαδημιών των συλλόγων με την πίστα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και ειδικότερα αυτούς που αφορούν την πίστα, καθώς και τους ειδικούς κανονισμούς, όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω:

Ειδικοί κανονισμοί αγώνων
-Κάθε σωματείο μέλος της ΕΟΠ έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό ποδηλατών με ενεργό δελτίο για το 2017.

-Η χρήση κράνους με προδιαγραφές πίστας είναι υποχρεωτική και στις επίσημες προπονήσεις. Επίσης κατά τη διάρκεια των επίσημων προπονήσεων και των αγώνων δεν επιτρέπεται η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής (ενδοεπικοινωνίας, walkman, mp3 player κτλ.) με κίνδυνο αποκλεισμού του ποδηλάτη.

-Σε όλα τα αγωνίσματα οι ποδηλάτες θα αγωνίζονται με τις δηλωμένες εμφανίσεις των σωματείων τους. Στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Μίνι Μικρών και Μίνι Μεγάλων τα αγωνίσματα στοχεύουν στην προσαρμογή των αθλητών στην πίστα και δεν επιτρέπεται το κορμάκι χρονομέτρου καθώς και οι περιορισμοί των ηλικιακών κατηγοριών που προβλέπονται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ.

-Δεν θα επιτραπεί η εκκίνηση σε κανέναν αθλητή ή αθλήτρια που δεν φορά τα προβλεπόμενα παπούτσια ποδηλασίας, κουμπωτά ή με καλουπιέ.

-Τόπος και ώρα λειτουργίας Γραμματείας: Η γραμματεία θα λειτουργεί εντός του ποδηλατοδρομίου την ημέρα των αγώνων, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος. Την ώρα της λειτουργίας θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

-Δηλώσεις συμμετοχής: Η δήλωση πρέπει να αποσταλεί μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 στο e-mail: info@iviskos.gr στο επισυναπτόμενο με την προκήρυξη έντυπο συμμετοχής. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα φαίνεται με ευκρίνεια το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου και το έτος γέννησης του αθλητή. Επίσης θα αναφέρεται ο Αρχηγός-Συνοδός της κάθε ομάδας.

-Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος στο χώρο της γραμματείας των αγώνων. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.

-Στον αγώνα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω βραβεύσεις: Μετάλλιο στους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες κάθε αγωνίσματος της κάθε κατηγορίας.

-Απονομές επάθλων: Όπως ορίζεται από το πρόγραμμα, οι ποδηλάτες θα προσέρχονται υποχρεωτικώς στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

-Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα (αναβολή αγωνισμάτων, σύμπτυξη κατηγοριών). Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ό, τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη είναι ο διοργανωτής και η αγωνόδικος επιτροπή.

-Αλυτάρχης θα οριστεί επίσημος κριτής της ΕΟΠ ενώ σε ό, τι αφορά την υγειονομική κάλυψη θα υπάρχει ιατρικό προσωπικό, διασώστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε ετοιμότητα.

-Τεχνική κάλυψη θα παρέχεται από το κατάστημα Δράκος Σακελλάρης SD BIKES

Το πρόγραμμα:
12.00 Σκρατς Ανδρών -30 στροφές
12.30 Σκρατς Παίδων -18 στροφές
13.00 Σκρατς Κορασίδων-Νεανίδων-Γυναικών
13.30 Αγώνας LAP μικρών κατηγοριών
15.10 Αγώνας LAP διαδοχικά Κορασίδων-Νεανίδων-Γυναικών
15.30 Αποκλεισμός Ανδρών
16.00 Αποκλεισμός Παίδων
16.30 Απονομές
17.00 Λήξη αγώνων

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας