Ραντεβού τον Αύγουστο με την Aegean Regatta

Ραντεβού τον Αύγουστο  με την Aegean Regatta

Ραντεβού τον Αύγουστο με την Aegean Regatta

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ιστιοπλοϊκού αγώνα στα Δωδεκάνησα έχοντας συντονιστή Ομιλο τον ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Γνωστές έχουν γίνει οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Aegean Regatta τον ερχόμενο Αύγουστο στα Δωδεκάνησα. Όπως έχει ανακοινωθεί, τα σκάφη θα ανοίξουν πανιά στην Πάτμο κι αφού περάσουν από Αστυπάλαια και Νίσυρο, θα τερματίσουν στη Ρόδο!

Συντονιστής όμιλος θα είναι ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου και συνδιοργανωτές οι: A.O. Αιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Ι. Ο. Μυτιλήνης, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο. Λέρου και Ι.Ο. Χίου. Το γεγονός ότι ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου θα έχει σημαίνοντα ρόλο στον αγώνα είναι στα συν για την επιτυχία αφού εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει σημαντικές ιστιοπλοϊκές συναντήσεις στο Αιγαίο με απόλυτη επιτυχία, ενώ το RODOS CUP αποτελεί τη διοργάνωση στο Αρχιπέλαγος με τις περισσότερες συμμετοχές ξένων πληρωμάτων.

Όσον αφορά τώρα, τις ημερομηνίες, η ιστιοδρομία Πάτμος-Αστυπάλαια θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, στις 22 αυτή από την Αστυπάλαια στη Νίσυρο και στις 24 τα σκάφη θα ξεκινήσουν από τη Νίσυρο με προορισμό τη Ρόδο. Την 26η του μηνός θα γίνει η ishore ιστιοδρομία στη Ρόδο, ακολουθώντας πια η εκδήλωση για τις απονομές. Το παραπάνω πρόγραμμα έγινε γνωστό μέσω και της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου όπου υπάρχει το αγωνιστικό του πρόγραμμα για το 2017 με πλούσιες δράσεις. Προσφάτως μάλιστα, ο σύλλογος από τη Ρόδο βραβεύτηκε σε εκδήλωση της Ελληνική Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για τις διακρίσεις των πληρωμάτων του μέσα στο 2016 αλλά και για τους αγώνες που διοργάνωσε επιτυχώς τη χρονιά που πέρασε.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους