Αγωνιστική αδράνεια στις Καλυθιές

Αγωνιστική αδράνεια στις Καλυθιές

Αγωνιστική αδράνεια στις Καλυθιές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 72 ΦΟΡΕΣ

Η διακοπή στη Β’ Κατηγορία αυτό το σαββατοκύριακο και το ρεπό εν συνεχεία, αναγκάζουν τον Απόλλωνα να καλύψει το… κενό με φιλικά. Στα συν υπολογίζεται η επιστροφή των Καντιμοίρη, Νικολού

Μετά από σχεδόν δύο βδομάδες θα επανέλθει στη δράση η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών εξαιτίας της διακοπής στη Β’ Κατηγορία αυτό το σαββατοκύριακο για τη διεξαγωγή εξ αναβολής αναμετρήσεων αλλά και του ρεπό της ομάδας εν συνεχεία.

Ο Χρυσόστομος Χάσταλης παρόλα αυτά, θέλει οι παίκτες του να είναι σε εγρήγορση, γι’ αυτό χθες στις Καλυθιές διεξήχθη ένα φιλικό κόντρα στην Αθλέτικο, με τους γηπεδούχους να αναδεικνύονται νικητές 5-3.

Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει άλλη μια φιλική συνάντηση αύριο και ώρα 15.00, αυτή τη φορά με τη νεανική ομάδα των Ατρόμητων που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις από τη συμμετοχή της φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Όταν ο Απόλλων δώσει ξανά παιχνίδι πρωταθλήματος θα είναι εντός έδρας και αντίπαλος η Αναγέννηση Έ -μπωνας. Στον αγώνα αυτόν θα έχει επιστρέψει ο Γιώργος Καντιμοίρης μετά την επέμβαση στη μύτη αλλά και ο Νίκος Νικολός αφού απουσίασε για κάποιες μέρες εκτός Ρόδου.

Οι προπονήσεις της ομάδας πάντως θα συνεχιστούν στα βοηθητικά γήπεδα αφού το κυρίως έχει κλείσει λόγω εργασιών μέχρι τις 4 Μαρτίου, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας