Πολλές συμμετοχές στο «Sawada Cup»

Πολλές συμμετοχές στο «Sawada Cup»

Πολλές συμμετοχές στο «Sawada Cup»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Κρεμαστής για αθλητές-αθλήτριες σχολών Σότοκαν J.K.A καράτε

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε το 3ο Διασυλλογικό Κύπελλο Καράτε Δωδεκανήσου ‘’Sawada Cup’’ στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής, παρουσία 88 αθλητών-αθλητριών από σχολές Σότοκαν J.K.A καράτε, 7 διαιτητών και περί των 130 θεατών.

Σκοπός της εν λόγω συνάντησης ήταν να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες αγωνιστικές εμπειρίες, αφού οι μετακινήσεις για αγώνες εκτός Ρόδου είναι αδύνατες σχεδόν για όλους! Παρά τον εύλογο ανταγωνισμό, το ‘’οικογενειακό’’ κλίμα και ο αλληλοσεβασμός, κυριάρχησαν!

Οι senseis Αφεντούλης Νίκος 5 Dan JKA, Λαυράκης Αντώνης 3 Dan, Κλωνάρης Νίκος 2 Dan JKA, Σταύρος Καψής 2 Dan JKA, Κούντρας Θεόδωρος 2 Dan, Τάσος Κεφαλάς 2 Dan WFF, Παναγιώτης Κουτεντάκης 1 Dan JKA, έφεραν σε πέρας το απαιτητικό έργο της διαιτησίας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών-αθλητριών, που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, δίνοντας τους δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν, παρά τις δυσκολίες, να προσφέρουν στους νέους και στον αθλητισμό του νησιού μας.

Ευχαριστούν επίσης τη Μαρία Ζώτη και την Τσαμπίκα Χριστοφή για την γραμματειακή υποστήριξη, καθώς και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Κρεμαστής κο Ποδιώτη Τσαμπίκο για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου.

Αναλυτικά αποτελέσματα:

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου