Κολοσσός: Με την καλύτερη ψυχολογία απέναντι στον Παναθηναϊκό

Κολοσσός: Με την καλύτερη ψυχολογία απέναντι στον Παναθηναϊκό

Κολοσσός: Με την καλύτερη ψυχολογία απέναντι στον Παναθηναϊκό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Το «διπλό» στην Αμαλιάδα, το κατάμεστο Βενετόκλειο και τα …γεννητούρια έχουν ανανεώσει το ήδη καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods ολοκληρώνει ο Κολοσσός H Hotels ο οποίος θα κάνει αύριο την τελευταία του προπόνηση, με χαμηλούς τόνους αλλά με αναπτερωμένο ηθικό μετά το εντυπωσιακό «διπλό» στην Αμαλιάδα.

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει κάνει το γνωστό εντατικό «φροντιστήριο» στους παίκτες του για το ματς της Δευτέρας στο οποίο οι «θαλασσί» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό μπροστά στο κοινό τους, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους την επικείμενη «οδύσσεια» σε Λευκάδα και Χαλκίδα.

«Φεύγουν» και τα τελευταία

Μετρημένα στα δάχτυλα είναι τα τελευταία εισιτήρια που έχουν απομείνει για το παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας κι αυτά θα «φύγουν» σήμερα καθώς τα γραφεία της ΚΑΕ θα είναι ανοιχτά από τις 10.00’.

Αυτό σημαίνει ότι γύρω στο μεσημέρι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για sold out.

«Τρελή» χαρά για Βασιλόπουλο!

Το βράδυ της Πέμπτης αναχώρησε άρον άρον για την Αθήνα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για τον καλύτερο κι ευτυχέστερο λόγο! Η πανέμορφη σύζυγός του, Μαρία Τσουρή, έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο της οικογένειας και ο 32χρονος φόργουορντ βρέθηκε αμέσως στο πλευρό της!

Η ΚΑΕ συνεχάρη τον Βασιλόπουλο κι έστειλε τις θερμότερες ευχές με το παρακάτω μήνυμα: « “Χαζομπαμπάς” για δεύτερη φορά έγινε ο αθλητής του Κολοσσού H Hotels, Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Η σύζυγός του, Μαρία, έφερε στον κόσμο έναν υγιέστατο και πανέμορφο μπέμπη, που έχει κάνει την οικογένεια Βασιλόπουλου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels, το προπονητικό team και οι αθλητές της ομάδας εύχονται στον Παναγιώτη και τη σύζυγό του να τους ζήσει ο μπέμπης και να τον δουν όπως επιθυμούν».

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές