Ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου για την αεροσφαίριση

Ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου για την αεροσφαίριση

Ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου για την αεροσφαίριση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 817 ΦΟΡΕΣ

Μέλη του νεοσύστατου συλλόγου της Ρόδου επισκέφθηκαν τον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Γεωργακάκο

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και μετά από αίτημα του, ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ρόδου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Αστυνομίας Δωδεκανήσου Γεώργιο Γεωργακάκο.

Στην πρώτη επαφή του συλλόγου με τον Ταξίαρχο ετέθη το θέμα που θεωρείται πλέον πιο βασικό και αυτό είναι η γνωριμία των πολιτών με το άθλημα της Αεροσφαιρισης έχοντας συμμετοχή και στη διοργάνωση παρουσιάσεων όπως επίσης εκδηλώσεων κάθε μορφής από το σύλλογο.

Θέμα ενημέρωσης και συνεννόησης τέθηκε και για τις δραστηριότητες που γίνονται κυρίως τις Κυριακές και αφορούν καθαρά τη μεταφορά του ατομικού εξοπλισμού των μελών με το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, όπως γινόταν και γίνεται ανέκαθεν.

Επίσης έγινε παρουσίαση ατομικού εξοπλισμού, με τον κο Ταξίαρχο να εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του σε πολλά σημεία της επίδειξης, δείχνοντας ένας άνθρωπος ενημερωμένος, ο οποίος αγαπάει αυτό που κάνει και ψάχνει παρακλάδια του επαγγέλματος του, αφού έχουν να κάνουν με εξοπλισμό όπως είναι το Airsoft, ακόμα και αν αυτό είναι παιχνίδι ενώ τα αεροβόλα που χρησιμοποιούνται είναι εντελώς ακίνδυνα.

Ο κος Γεωργακάκος κατανόησε πλήρως το σκεπτικό του συλλόγου και διαβεβαίωσε ότι με τη συνεργασία των δυο πλευρών η κοινωνία της Ρόδου θα μάθει γρήγορα τι είναι η Αεροσφαίριση και ποιος την αντιπροσωπεύει.

Στη συνάντηση το Σύλλογο Αεροσφαίρισης Ρόδου εκπροσώπησε ο πρόεδρος Σταματίδης Χρήστος, ο αντιπρόεδρος Βασιλάκης Μιχαήλ και ο ταμίας Βασιλείου Παναγιώτης.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κο.Ταξίαρχο για την εποικοδομητική συζήτηση και την κατανόηση που επέδειξε και τον διαβεβαιώνει ότι οποτεδήποτε χρειαστεί θα είναι δίπλα στην Αστυνομία της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους