Μην ξεχάσετε το Basket Αγάπης!

Μην ξεχάσετε το Basket Αγάπης!

Μην ξεχάσετε το Basket Αγάπης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 73 ΦΟΡΕΣ

Στο Βενετόκλειο συγκεντρώνονται αύριο τρόφιμα για το Συσσίτιο και χρήματα με σουτ από το κέντρο του γηπέδου για τα ιδρύματα «Άγιος Ανδρέας» και «Ροδαυγή».

Οι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι φίλοι του μπάσκετ, που θα παρακολουθήσουν σήμερα από κοντά τον αγώνα του Κολοσσού H Hotels με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο Βενετόκλειο, μπορούν να συνδράμουν στην ενίσχυση του Συσσιτίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη ακόμη και καφέ ή μαρμελάδα θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο από τις 15.00’ και θα παρασχεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αλληλεγγύης Basket Αγάπης του ΕΣΑΚΕ και του μέγα χορηγού του πρωταθλήματος, Stoiximan.gr, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης το ποσό των 1.500 ευρώ για αγορά τροφίμων κι άλλα 1.000 ευρώ για το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Ο Άγιος Ανδρέας» καθώς και στο Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «Η Ροδαυγή».

Αυτό το ποσό των χιλίων ευρώ μπορεί να πολλαπλασιαστεί, ανάλογα με την ευστοχία σε βολές και τρίποντα από το κέντρο του γηπέδου!

Συγκεκριμένα, η Stoiximan.gr θα αυξάνει το ποσό κατά 500€ με κάθε εύστοχο σουτ στο διαγωνισμό βολών που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του αγώνα ενώ στη συνέχεια ένας αθλητής του Κολοσσού H Hotels, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μιχάλης Λιάπης, κι ένας του Παναθηναϊκού Superfoods θα σουτάρουν από το κέντρο για να διπλασιάσουν το ποσό!

Το Basket Αγάπης έχει πραγματοποιηθεί ήδη με σημαντική επιτυχία σε έξι πόλεις της Ελλάδας, την Αμαλιάδα (2.000€), το Λαύριο (3.500€), τη Χαλκίδα (1.500€), την Πάτρα (2.500€), τα Τρίκαλα (1.500€) και τη Λευκάδα (4.000€).

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα