Κολοσσός: Με «όπλο» την έλλειψη άγχους και φόβου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κολοσσός: Με «όπλο» την έλλειψη άγχους και φόβου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κολοσσός: Με «όπλο» την έλλειψη άγχους και φόβου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Αύριο στις 16.00’ ο Κολοσσός H Hotels φιλοξενεί τον Κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό Superfoods.

Η 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League φέρνει σήμερα το απόγευμα (16.00’) στη Ρόδο τον Κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό Superfoods, με τον Κολοσσό H Hotels να είναι πανέτοιμος για το καλύτερο δυνατό απέναντι στον πανίσχυρο αντίπαλό του.

Για δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, ο τίτλος του φαβορί ανήκει στους φιλοξενούμενους. Όπως και με τον Ολυμπιακό, έτσι και με το «τριφύλλι», ο Κολοσσός H Hotels θα παίξει χωρίς άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα, θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί κόντρα σε μία ομάδα την οποία ναι μεν έχει κερδίσει δύο φορές στο Βενετόκλειο, ποτέ δε στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου όπου «παίζεται» το πλεονέκτημα έδρας των «αιωνίων» στα πλέι οφ.

Οι «θαλασσί» αντιμετωπίζουν το σημερινό ματς ως πρόκληση, όπως συμβαίνει πάντα στα παιχνίδια με τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και ως την ιδανική ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητά τους για τις δύο σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις με Δόξα Λευκάδας και Κύμη στις οποίες θα «κυνηγήσουν» με αξιώσεις τη νίκη, όσο δυσχερής και αν είναι η βαθμολογική θέση των προσεχών αντιπάλων τους.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Ολυμπιακό, μόλις τρεις μέρες πριν το ματς στην Ήλιδα όπου η ομάδα της Ρόδου όχι απλά νίκησε αλλά σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση επιτυχίες της στη δεκαετή παρουσία της στα «σαλόνια».

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς απουσίες.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επέστρεψε προχθές το μεσημέρι από την Αθήνα όπου βρισκόταν από το βράδυ της Πέμπτη με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου γιου του κι έτσι ο Άρης Λυκογιάννης αναμένεται να έχει λευκό απουσιολόγιο.

Ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε και το παιχνίδι των «πρασίνων» με την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε 83-82 με τρίποντο του πρώην «θαλασσί» Μάικ Τζέιμς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, και κατέστρωσε τα τελικά του πλάνα για ν’ αντιμετωπίσει το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ.

Ένα σύνολο που μπορεί να μην περιλαμβάνει πλέον τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά είναι γεμάτο με κορυφαίους αθλητές όπως ο Γιάννης Μπουρούσης (ήδη τρεις φορές MVP στο φετινό πρωτάθλημα), ο Νικ Καλάθης, ο επίσης πρώην παίκτης του Κολοσσού Νίκος Παππάς, ο αρχηγός Αντώνης Φώτσης αλλά και οι Αμερικανοί Κέι Σι Ρίβερς , Τζέιμς Φελντέιν (MVP του πρόσφατου τελικού Κυπέλλου), Κρις Σίνγκλετον και Κένι Γκάμπριελ.

Τα «αστέρια» του …εξάστερου αλλά φυσικά και την καλύτερη ομάδα της περιφέρειας, βάσει βαθμολογίας, θα παρακολουθήσουν πάνω από 1.200 φίλοι του μπάσκετ καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από χθες και αναμενόταν η επίσημη ανακοίνωση για το sold out.

Τα εκδοτήρια του Βενετοκλείου, ωστόσο, θα είναι αύριο ανοιχτά από νωρίς για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Περιβόλα (17.30’) Απόλλων Π. Carna – Ολυμπιακός (Novasports 4)
Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Παπαθανασίου, Ζαχαρής
Κομισάριος: Πίγκας

Βενετόκλειο (16.00’) Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός Superfoods (Novasports 2)
Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Μπίκας, Σκούτας
Κομισάριος: Ξανθός

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας