«Κλώτσησε την ευκαιρία ο Γκινής για τον Κλεάνθη

«Κλώτσησε την ευκαιρία ο Γκινής για τον Κλεάνθη

«Κλώτσησε την ευκαιρία ο Γκινής για τον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Δεν μπόρεσε να σκοράρει σε πέναλτι, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Άρη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι που έγινε στο Παραδείσι, ανάμεσα στον γηπεδούχο Κλεάνθη και τον Άρη Αρχαγγέλου, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής.

Κι οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 89΄, όταν ο Βαρέλης απέκρουσε πέναλτι του Γκινή.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το ματς θέλοντας να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, με κατοχή μπάλας αλλά και καλή κυκλοφορία. Ο γηπεδούχος Κλεάνθης με αιχμές της επιθετικής του ανάπτυξης τους Γκινή και Πλύγκο, δεν απείλησε ιδιαίτερα την περιοχή του Βαρέλη. Το γκολ με το οποίο προήλθε το άνοιγμα του σκορ επιτεύχθηκε σε μια από τις πολλές χθες προωθήσεις του Μπαούρη μόλις στο 12΄.

Οι γηπεδούχοι δεν χάρηκαν πολύ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» του Στάθη Φαρμακίδη απάντησαν γρήγορα (14΄) με το όμορφο γκολ του Μαρκόπουλου, γεγονός που «βραχυκύκλωσε» κάπως τους παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή, ο οποίος είδε τον Κώστα Πελέκη λίγο πριν στο 12΄ να αποχωρεί τραυματίας σε μια σύγκρουση του με τον Γιαννούλη. Η αποχώρηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή έδωσε χώρους αλλά και περισσότερο αέρα στον Άρη, που ωστόσο δεν απείλησε ουσιαστικά την περιοχή του Καστανάκη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 89΄, για την οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι. Ο Γιαννίκος «τσίμπησε» τη μπάλα στην περιοχή και συγκρούσθηκε με τον Γκίκα, για να πέσουν κι οι δυο στο έδαφος. Ο κ. Δουλγέρης έδειξε το σημείο του πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες αλλά η εσχάτη των ποινών δεν εγινε γκολ…ελέω Βαρέλη, για να μείνει έτσι το 1-1

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
4΄Φάουλ του Γκινή έφυγε λίγο πάνω απ τα γκολπόστ του Βαρέλη.

11΄Φάουλ του Συμεωνίδη έφυγε κι αυτό λίγο πάνω από τα γκολπόστ του Καστανάκη.

12΄Ο Μπαούρης πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια από αριστερά, έκανε προσποίηση στον αντίπαλο του και με ωραίο σουτ με το δεξί, έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία του Βαρέλη κι έκανε το 1-0

14΄Ο Πατσιαούρας βρήκε ωραία τον Μαρκόπουλο που έπιασε το δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Καστανάκη για το 1-1

32΄Ο Μπαούρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Βαρέλης έχασε τη μπάλα στην έξοδο, αλλά ο Καρίκης πλάσαρε πάνω από τα γκολπόστ του γκολκίπερ του Άρη, χάνοντας σημαντική ευκαιρία.

72΄Από μπαλιά του Κοντόγιαννου, ο Μπαϊρακτάρης βγήκε μόνος του στην περιοχή, αλλά σούταρε άουτ από καλή θέση.

89΄Ο Γιαννίκος «τσίμπησε» τη μπάλα στην περιοχή του Άρη και συγκρούσθηκε με τον Γκίκα. Ο κ. Δουλγέρης καταλόγισε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη. Το εκτέλεσε ο Γκινής αλλά ο Βαρέλης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

Από τον Κλεάνθη ξεχώρισαν οι Μπαούρης, Φωτεινής και Ποζατζίδης. Από τον Άρη καλύτεροι ήταν οι Μπαϊρακτάρης, Κοντόγιαννος και Πατσιαούρας.

Δεν απέφυγε τα λάθη εις βάρος και των δυο ομάδων ο κ. Δουλγέρης με τους Αρειανούς να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα για την φάση του 89΄. Στον ίδιο παρονομαστή και οι κ.κ. Λάζος και Σαρρής.

Οι ομάδες:
Κλεάνθης: Καστανάκης, Καρίκης, Φωτεινής, Γιατσιάτσιος, Γιαννίκος (89΄ λ.τ. Καψαλάκης), Μπαούρης, Πελέκης (12΄ λ.τ. Ν. Κρομμύδας), Ποζατζίδης, Γκινής, Καλημέρης, Πλύγκος (76΄ Θάνος).
Άρης
: Βαρέλης, Γιαννιού, Σταμούλης, Ζαρκαδούλας (73΄λ.τ. Σκυλλαράκης), Γκίκας, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος, Πατσιαούρας.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού