Ρόδος: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Ρόδος: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Ρόδος: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 210 ΦΟΡΕΣ

Αόρατη «ντύθηκε» η Ρόδος στο παιχνίδι με την Κηφισιά - Έχασε το παιχνίδι με 2-0 μετά από κακή εμφάνιση

Ζηρίνειο (Ανταπόκριση του Αλέκου Κελόγλου)

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Ρόδος στο χθεσινό παιχνίδι με την Κηφισιά, για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ήττα με 2-0 σ’ ένα βαθμολογικά σημαντικό παιχνίδι, από μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερή τους, είναι αναμφίβολα για τα «ελάφια» ένα κακό νέο.

Όμως ένα ακόμα χειρότερο είναι πως έτσι όπως έπαιξαν χθες, δεν άξιζαν τίποτα περισσότερο, κάνοντας το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών να μοιάζει με μία ευχάριστη παρένθεση.

Για πολλοστή φορά φέτος, η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς νωρίς από στημένη μπάλα (η αδυναμία αντιμετώπισής τους μοιάζει πλέον με κακόγουστο αστείο) και υποχρεώθηκε να κυνηγάει την ανατροπή με «πληγωμένη» την ψυχολογία, έχοντας πολλά προβλήματα κατά κύριο λόγο στην ανάπτυξη.

Ενδεικτική της εικόνας του χθεσινού αγώνα είναι η απουσία έστω και μίας ευκαιρίας της προκοπής από πλευράς φιλοξενούμενων, που πέρασαν από το Ζηρίνειο και…δεν «ακούμπησαν».

Η Κηφισιά πήρε τη νίκη σχετικά εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να αγχωθεί, κάτι για το οποίο «μερίμνησε» η Ρόδος με τα παιδαριώδη λάθη της και την «άχρωμη» εμφάνισή της.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό από κόρνερ, τη…χαρά των αντιπάλων της Ρόδου. Το εκτέλεσε ο Σάμιος από τα αριστερά, ο Μεταλλινός σηκώθηκε στην καρδιά της άμυνας και με άνετη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι κύλησε μάλλον υποτονικά και ουσιαστικά τελείωσε στο 52΄, όταν η Κηφισιά πέτυχε και δεύτερο τέρμα, σε μία φάση που πάντως οι άνθρωποι της Ρόδου έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν.

Ο Κωνσταντίνου χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με το Φαρινόλα και σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν διέκοψε, ως όφειλε, ο Φαρινόλα προχώρησε, πάσαρε στα αριστερά στο Ρέντζη, εκείνος έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Τεγούσης δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει, με απούσα την άμυνα, το τελικό 2-0 με ψύχραιμο πλασέ.

Η Ρόδος δεν βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και μοιραία, το παιχνίδι οδηγήθηκε στη λήξη του χωρίς να αλλάξει το παραμικρό.
Για τη φάση του 52’ ελέγχεται ο κατά τα άλλα πολύ καλός διαιτητής Παπαδόπουλος από την Εύβοια. Απαρατήρητοι πέρασαν οι βοηθοί Τσιφλάκος (Εύβοιας) και Ψύλλος (Λέσβου).

Οι συνθέσεις:
Κηφισιά: Γουμαγιάς, Χαλκιάς, Εσγλέρ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (91’ Σπηλιωτάκης), Ρέντζης, Σουλελές (69’ Ταμπάκης), Φαρινόλα (80’ Κυριαζής).
Ρόδος: Κουμέντος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Στάτης (55’ Μοσχάκης), Τορεζάνι (72΄ Πιτταράς), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Ιμεριλαλιάι, Ολιβέιρα (44’ λ.τ. Ευγενικός), Στεφανίδης.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»