Σημαντικές ποσότητες τροφίμων παραδόθηκαν για τους αδύναμους πολίτες της Ρόδου

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων παραδόθηκαν για τους αδύναμους πολίτες της Ρόδου

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων παραδόθηκαν για τους αδύναμους πολίτες της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Από το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων

Το 4ο Σύστημα Nαυτοπροσκόπων Ρόδου, παρέδωσε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Αποδεικνύοντας έτσι για ακόμη μια φορά πως υπάρχει σωστά δομημένος Εθελοντισμός που υλοποιεί διαχρονικές Αξίες και Αρχές, οι οποίες περιλαμβάνουν την προσκοπική υπόσχεση για βοήθεια απέναντι στον συνάνθρωπο.

Η υλοποίηση της παράδοσης αυτής, προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες την ευκαιρία να ζήσουν αξιοπρεπώς και στα μέλη της προσκοπικής κοινότητας την ικανοποίηση της προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του 4ου Συστήματος Nαυτοπροσκόπων Ρόδου, με τη συμμετοχή ευαίσθητων συμπολιτών μας.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε στον χώρο του Συσσιτίου από τον Αρχηγό του Συστήματος κ. Δημήτριο Σαλλιάρη καθώς και από τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Δωδεκανήσου κ. Θεοδόση Κατσαμούνδη, στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου και στην Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Ειρήνη Κοτζαμπασάκη.

Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήρης Πετράκης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και εύχονται η πράξη του 4ου Συστήματος Nαυτοπροσκόπων Ρόδου, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων φορέων.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου