Στάθης Φαρμακίδης: «Δώσαμε μπόι στον Άρη και στον Αρχάγγελο»

Στάθης Φαρμακίδης: «Δώσαμε μπόι στον Άρη και στον Αρχάγγελο»

Στάθης Φαρμακίδης: «Δώσαμε μπόι στον Άρη και στον Αρχάγγελο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Μέσα από μία συναισθηματική γραπτή δήλωση τοποθετήθηκε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος»

Τα έντονα συναισθήματα με τα οποία βίωσε όχι μόνο τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», αλλά και τις εβδομάδες που προηγήθηκαν, καθώς το στοίχημα ήταν μεγάλο, πολυεπίπεδο και ουσιαστικά μέρος ενός μεγαλύτερου που παραμένει σε ισχύ, περιγράφει μέσα από γραπτή δήλωσή του ο προπονητής του Άρη Στάθης Φαρμακίδης.

Παρά την απώλεια του τροπαίου, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» πιστεύει πως η υπόσχεση που δόθηκε στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Αρχαγγέλου τηρήθηκε, από τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του, στο ακέραιο:

«Ο σεναριογράφος ήταν ευφάνταστος. Η δοκιμασία ήταν αναπάντεχη αλλά εποικοδομητική. Αξιολόγησα ξανά πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές. Βίωσα και διαχειρίστηκα για ένα 20ήμερο έντονα συναισθήματα κυρίως αντικρίζοντας τον Φώτη και τον Χάρη... Τα δύο χέρια του μεγάλου προέδρου Αντώνη Γεωργιάδη που συναντώ συχνά, κράτησαν τους ώμους μου και οι κουβέντες του σοφές: ¨Εσύ Στάθη μου τώρα πρέπει να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου...¨

Το έπραξα. Θέλω λοιπόν να αποδώσω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μου, που σε 7 βδομάδες κατάφεραν με πολύ κόπο να γίνουν ομάδα τελικού κυπέλλου που το διεκδικεί. Έχουν το σεβασμό μου. Δώσαμε το μπόι που αναλογεί στον Άρη και στον Αρχάγγελο. Αν αυτό κάποιοι το φοβήθηκαν, δεν το άντεξαν ή δεν το σεβάστηκαν, εκτέθηκαν.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Σφυριαλλά και όσα μέλη βοήθησαν και βοηθούν, τους παλαίμαχους του Άρη για την συμπαράσταση και κυρίως τον κόσμο που τίμησε και στήριξε τους ποδοσφαιριστές με την παρουσία του στο γήπεδο. Τηρήσαμε πιστεύω την υπόσχεσή μας για έναν Άρη αντάξιο της ιστορίας του. Επιφυλασσόμαστε...

Καταδικάζω όσα προσβλητικά για όλους μας συνέβησαν από όπου κι αν προήλθαν. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια είναι αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ. Κάθε ένας με τις πράξεις ή τις παραλήψεις του, τοποθέτησε τον εαυτό του αρνητικά ή θετικά στην ιστορία και τις αναμνήσεις του τελικού.

Θέλω να συγχαρώ την ΕΠΣΔ για την διοργάνωση, τον ΓΑΣ Ιάλυσος και τον φίλο πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα για την άψογη φιλοξενία. Τέλος, συγχαρητήρια στον Διαγόρα για την δίκαιη νίκη του, ιδιαίτερα στον Δημοσθένη που με έκανε περήφανο, τον Τάσο, τον Στέλλιο, τον Μικέ, τον Αντώνη που ακολουθούν.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα παλικάρια της Εφηβικής ομάδας και τον Γρηγόρη που μου πρόσφεραν ένας-ένας την αγκαλιά τους. Με συγκίνησαν. Το βλέμμα και το χαμόγελό τους μου έδωσε μαζεμένα 10 κύπελλα!»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας