Στη Ρόδου – Καμείρου πότε θα γίνουν έργα στο οδικό δίκτυο;

Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει, σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις που θα πρέπει επιτέλους να γίνουν ΚΑΙ στο οδικό δίκτυο της Ρόδου – Καμείρου, από αυτό δηλαδή που καθημερινά εξυπηρετούνται χιλιάδες συμπολίτες αλλά και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες μας κάθε χρόνο.

Οι διερχόμενοι και οι κάτοικοι από την Ιξιά, την Ιαλυσό, Κρεμαστή, το Παραδείσι, Σορωνή,  Φάνες,, Καλαβάρδα, τη Δαματριά, τα Μαριτσά, την Παστίδα, την Ελεούσα, Διμυλιά, Σάλακο, Απόλλωνα, Έμπωνα, Κρητηνία, Σιάννα Μονόλιθο και άλλες περιοχές, περιμένουν εδώ και δύο δεκαετίες να δουν να βελτιώνεται η ποιότητα και η ασφάλεια στο οδικό τους δίκτυο, αλλά μάταια.  Με μικροπαρεμβάσεις, τίποτα δεν γίνεται.

Πεζοδρόμια δεν υπάρχουν, φωτισμός ανύπαρκτος, διασταυρώσεις – καρμανιόλες, λακκούβες, διαγραμμίσεις ανύπαρκτες ή ξεθωριασμένες και δρόμοι που γίνονται ποτάμια με την παραμικρή βροχούλα.

Ένα από τα πολλά επικίνδυνα σημεία, είναι κι αυτό στην διασταύρωση με την Ιξιά, όπου εδώ και χρόνια οι κάτοικοι φωνάζουν για την τοποθέτηση φαναριών αλλά δεν γίνεται απολύτως τίποτα.

Κι όπως επισήμανε χθες αναγνώστης μας από την Ιαλυσό, για να περάσει κανείς από την συγκεκριμένη διασταύρωση και να μπει στη Ρόδου – Καμείρου, χρειάζεται προηγουμένως να κάνει όχι μια, αλλά πολλές φορές το σταυρό του!       

Μιχ.Μ.