Οι Μαμάδες της Ρόδου βοηθούν την κ. Τσακίρη

Με     αφορμή το αποκριάτικο πάρτυ του συλλόγου ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ και με τη συνδρομή του κόσμου που παρευρέθηκε σε αυτό στις 18 Φεβρουαρίου, αγοράστηκε υγειονομικό υλικό για να καλύψει βασικές ιατρικές ανάγκες της Κικής Τσακίρη.    

Οι Μαμάδες επισκέφθηκαν την Κική στο σπίτι της, η οποία τις υποδέχτηκε με θέρμη και τις φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο!


Συγκεκριμένα, η ίδια σε επιστολή που έστειλε,δήλωσε:
«Στις 14.3.2017 ήρθαν μέλη του συλλόγου ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ στο σπίτι μου και μου παρέδωσαν υγειονομικό υλικό για τη νοσηλεία μου, που αγόρασαν με τα έσοδα αποκριάτικου πάρτυ που οργάνωσαν. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Να επισημάνω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει νομοθεσία για νοσηλεία κατ’ οίκον, παρόλο που η Βουλή επικύρωσε την συνθήκη των δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρία. Παρά τις μακροχρόνιες εκκλήσεις μου, να μου χορηγηθεί νοσηλευτική φροντίδα, κράτος και τοπικές αρχές, αδιαφορούν. Σημεία των καιρών, όπου υπερισχύει η φιλαυτία και το προσωπικό συμφέρον, των εχόντων εξουσία. Στον αντίποδα οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως αυτές των Μαμάδων στη Ρόδο που κρατούν τη φλόγα της ανθρωπιάς, αναμμένη.
Κική Τσακίρη».