Το χορηγό της τίμησε η Ρόδος

Στο Ακταίον χαλάρωσαν οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησής τους στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, επισκεπτόμενοι, μαζί με τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, το κατάστημα του νέου χορηγού φανέλας της ομάδας για να πουν κι από κοντά το δικό τους μεγάλο «ευχαριστώ».

Οι εκπρόσωποι της επιχείρησης  παρέλαβαν από τους ανθρώπους της ομάδας τη νέα φανέλα με το λογότυπο της εταιρείας, ανταλλάσσοντας ευχές για μία καλή και εποικοδομητική συνεργασία.  

Δεν προλαβαίνουν οι τρεις
Εν τω μεταξύ, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και χθες οι Ανδρίκος, Ολιβέιρα και Κασαπάκης, με το Δημήτρη Τερεζόπουλο να μην τους υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. Εκτός μάχης θα μείνουν και οι τιμωρημένοι Καντιμοίρης και Ιμεραλιλάι.

Πρόταση στο Φοίβο για φιλικό
Κενό υποχρεώσεων θα είναι το επόμενο σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Προκειμένου να μη μείνουν εκτός ρυθμού, τα «ελάφια» πρότειναν στο Φοίβο, που έχει ρεπό, τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα την Παρασκευή 24 Μαρτίου και περιμένουν την απάντησή του.