Γιορτή ο τελικός στο βόλεϊ γυναικών

Αναμφίβολα ο αγώνας του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ ανάμεσα στο «Ροδίων Άθλησις»  και τον Διαγόρα την Κυριακή το βράδυ, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του αθλήματος.

Οι γηπεδούχες αθλήτριες του «Ροδίων» με νίκη φτάνουν στην κατάκτηση του τίτλου, κάνοντας το 3-0 στις νίκες και θέλει αυτό το ματς να το μετατρέψει σε γιορτή του αθλήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καλεί όλο τον κόσμο και τους φίλους και των δυο ομάδων  στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Παιδεία», με μια ανακοίνωση-πρόσκληση στην οποία αναφέρει τα εξής:  

 «Την Κυριακή 19/3/2017 και ώρα 20.30  θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος γυναικών ανάμεσα στις ομάδες του  ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις και του Διαγόρα στο κλειστό γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. Η ομάδα μας αναζητά την τρίτη νίκη, που θα της δώσει αυτόματα και τον τίτλο του Πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου.

Πρόθεση  της διοίκησης αποτελεί το  να δημιουργηθεί μια εορταστική ατμόσφαιρα και οι φίλοι του αθλήματος αλλά  και των δύο ομάδων να απολαύσουν το θέαμα που θα  παρουσιαστεί.

Το μεγάλο ενδιαφέρον  το οποίο έδειξαν οι φίλοι του βόλεϊ την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα της ανδρικής μας ομάδας, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και θα ήταν χαρά μας να επαναληφθεί.

Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, έχουν διατεθεί  δωρεάν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία  αλλά και σε μαθητές σχολείων.

Όσα σωματεία επιθυμούν επιπλέον προσκλήσεις ή και φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να τις προμηθευτούν από την γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις καθημερινά από τις 14.00 έως και τις 21.30, όπως  και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη της πρόσκλησης.

Σας περιμένουμε,  να απολαύσουμε τον αγώνα!»

ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Στο μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και φυσικά και το ματς της Κυριακής του «Ροδίων» με τον Διαγόρα και οι οποίοι είναι οι εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Τέντα Διαγόρα-15.00- ΓΣ Διαγόρας- Τελχινίς
Διαιτητές: Παπαδούλη-Δόση
Κρεμαστή-16.30- ΑΕΣΠ Φοίνικας-Ροδίων Αθλησις
Διαιτητές:Πάττας Σ. Μπενότ  

ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Βενετόκλειο- 14.00- Τελχινίς- Ροδίων Άθλησις
Διαιτητές: Κρίτσα-Παπαδόπουλος  
Βενετόκλειο 16.00- Τελχινίς 2- ΑΕΣΠ Φοίνικας
Διαιτητές: Πάττας Σ.-Πόγκα
 
ΑΝΔΡΕΣ
Τέντα Διαγόρα-18.00- ΓΣ Διαγόρας- ΑΕΣΠ Φοίνικας
Διαιτητές: Παπαδούλη, Χατζησταυρίδης, Ιγγλέση

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΪ ΟΦ
Ροδίων παιδεία-20.30- Ροδίων Άθλησις- ΓΣ Διαγόρας
Διαιτητές: Λαζαράκης, Σταματίου, Κρίτσα