Δίπλα στον Άθλο Παραδεισίου για την επιτυχία

Το έργο στο αναπτυξιακό κομμάτι από πλευράς Άθλου θέλησαν να τονίσουν περισσότερο οι διοργανωτές του διεθνούς ποδηλατικού Γύρου Ρόδου, γι’ αυτό και το περασμένο Σάββατο έγινε στο Παραδείσι, έδρα του συλλόγου, ο τερματισμός του 2ου ΕΤΑΠ.

Με πρόεδρο τον Κυριάκο Χατζηδιάκο και ικανά μέλη στη διοίκηση, ο εκεί ποδηλατικός σύλλογος επιτελεί τεράστιο έργο με την ανάδειξη ταλέντων στην ποδηλασία και τη συμμετοχή τους σε σημαντικές διοργανώσεις. Μάλιστα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο λειτουργούν τα τμήματα των ακαδημιών του με προπονητή έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ροδίτικης και όχι μόνο ποδηλασίας, Παντελή Μανίκαρο.

Εάν κάποιοι θέλουν να εντάξουν τα παιδιά τους από μικρή κιόλας ηλικία στα τμήματα του Άθλου μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Κυριάκο Χατζηδιάκο στο τηλέφωνο: 6974309369.

Χθες ο Άθλος εξέδωσε ευχαριστήριο προς όλους όσοι βοήθησαν ώστε να κυλήσουν όλα τέλεια κατά τον τερματισμού του 2ου ΕΤΑΠ στο Γύρο Ρόδου:

«Ο Αθλητικός Όμιλος «Άθλος» μετά το πέρας του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και εθελοντές, συλλόγους και σωματεία που συνέβαλαν με τη σημαντική και χωρίς αντάλλαγμα συνεισφορά τους, προκειμένου να επιτευχθεί ο επιτυχής τερματισμός του και η βράβευση των αθλητών ποδηλασίας στο Παραδείσι.

Η προσφορά τους ήταν πολύτιμη για την επιτυχία αυτού του διεθνούς γεγονότος που έλαβε χώρα στο χωριό μας, το Παραδείσι, ΄΄Τιμής Ένεκεν΄΄ του συλλόγου μας.

Εκ μέρους της Διοίκησης, ο Αθλητικός Όμιλος «Άθλος», σας ευχαριστεί θερμά όλους και ευελπιστεί σε μια μελλοντική συνεργασία των συλλόγων και σωματείων προκειμένου συνεχώς να αναδεικνύεται το Παραδείσι.

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για την ευγενική χορηγία τους:
• Τον Σύλλογο Νέων Παραδεισίου ‘’ΩΡΙΩΝΑΣ΄΄
• Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου
• Τον Σύλλογο Παραδεισίου ‘’ΑΡΕΤΗ΄΄
• Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΜΟΣΧΙΔΗ’’
• Το κατάστημα ‘’CARREFOUR ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ’’
• Την επιχείρηση ‘’ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΛΗ΄΄
• Τους εθελοντές ‘’Ε.Ο.Π.Κ. CB’’

Και γενικότερα ΟΛΟΥΣ τους χωριανούς και μη, όπου παραβρέθηκαν σε αυτό το γεγονός.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος του Α.Ο. ΑΘΛΟΣ
Κυριάκος Χατζηδιάκος
Τα Μέλη του Συλλόγου.»