Έδειξε τις διαθέσεις της η Τσαβαρή...

Συνεχίζει τις εξαιρετικές της παρουσίες η Ελένη Τσαβαρή, που το περασμένο Σάββατο συμμετείχε στο ποδηλατικό «1ο ΖΕΥΣ Time Trial» στην Αττική και αναδείχθηκε νικήτρια στα 20,2χλμ. με 27.51.

Η πρωταθλήτρια του «Μεσόγειος» έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και φέτος, έχοντας αντιπάλους κορυφαίες Ελληνίδες. Στον αγώνα αυτόν ο Στέλιος Πατηνιώτης, στους παίδες, πλήρωσε κάποια λάθη απειρίας και αγωνιστικής ετοιμότητας, και κατετάγη 9ος με χρόνο 15'.30'', σε μια κατηγορία που μέχρι το τέλος, η ορθότητα των αποτελεσμάτων αμφισβητήθηκε έντονα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Την ίδια μέρα, ο Μιχάλης Τριομμάτης, στο πρώτο ετάπ του διεθνή ποδηλατικού γύρου ''Μέγας Αλέξανδρος'' πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 98η θέση μεταξύ 140 ανδρών και εφήβων αθλητών.

Την Κυριακή η Ελένη Τσαβαρή συνέχισε την… επέλασή της και πήρε άλλη μια πρωτιά, αυτή τη φορά στο σιρκουί ''Γ. Τρανόπουλος'' που διοργάνωσε η Α..Ε.Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στον ίδιο αγώνα, με λάθος τακτική, ο Στέλιος Πατηνιώτης αναδείχτηκε 7ος στο σπριντ.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, στο δεύτερο ετάπ του διεθνούς ποδηλατικού γύρου ''Μέγας Αλέξανδρος'', είχε την ατυχία να πάθει λάστιχο ο Μιχάλης Τριομμάτης, κάτι που του στέρησε τη δυνατότητα να μείνει με το κυρίως γκρουπ, να χάσει πολύτιμο χρόνο και τέλος να τερματίσει στην 91η θέση μεταξύ 140 αθλητών!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του «Μεσόγειος» είναι ο Γύρος Θυσίας, στα Καλάβρυτα, της 24 & 25 Μαρτίου.