Ο Βαλάντης και η MLS χαρίζουν χαμόγελα

Ο Βαλάντης και η MLS  χαρίζουν χαμόγελα

Ο Βαλάντης και η MLS χαρίζουν χαμόγελα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 380 ΦΟΡΕΣ

Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης σε συνεργασία με την εταιρεία MLS χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά του κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου. Ο καλλιτέχνης, γνωστός για την ευαισθησία του στα παιδιά με τη συνδρομή της εταιρίας τεχνολογίας , επισκέφθηκε το κέντρο Ρόδου και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Το χαμόγελο των παιδιών ήταν η ανταμοιβή του, ο οποίος συζήτησε, έπαιξε , τραγούδησε και έφαγε μαζί τους.


Η MLS χάρισε στα παιδιά κινητά τελευταίας τεχνολογίας, τα όποια τα ίδια τα παιδιά ζήτησαν σε προηγουμένη συνάντηση τους με τον Τραγουδιστή. Ακόμη, η εταιρία Adidas σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία προσέφερε αθλητικά παπούτσια ενισχύοντας την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κέντρο.
Το εστιατόριο Pita Fan φρόντισε για το πλούσιο γεύμα τους, καθώς δέχθηκε με χαρά να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια του καλλιτέχνη.



Δε μπορούμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο για αυτή την πράξη , το χαμόγελο των παιδιών τα λέει όλα . Έτσι μικροί και μεγάλοι ενθουσιασμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους !
Είναι όμορφο να θυμόμαστε πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που μας χρειάζονται…. Ας ελπίσουμε να υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν και μπορούν να χαρίζουν χαμόγελα…

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»