Ο Κολοσσός στηρίζει το Eleven Campaign!

Ο Κολοσσός στηρίζει το Eleven Campaign!

Ο Κολοσσός στηρίζει το Eleven Campaign!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Ακόμη μία φιλανθρωπική εκδήλωση στηρίζει έμπρακτα η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels που αφορά – πού αλλού; - στα παιδιά όλου του κόσμου.

«Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στηρίζει τη μεγάλη φιλανθρωπική, αθλητική κι εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώνει το Eleven Campaign σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ», στο The Mall Athens, από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, με τίτλο «Unite The Mall».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας

Ημέρας του Αθλητισμού για Ανάπτυξη και Ειρήνη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ενώ χαίρει της υποστήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Peace & Sport, του UEFA Foundation for Children, της ΟΣΕΚΑ και της ΜΚΟ «Οργάνωση Γη».

Αφορμή της δράσης είναι ένα φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ, με τίτλο «ELEVEN», όπου όλα τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας και της Κύπρου).

Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα πλέον επίκαιρα θέματα, όπως αυτά της αποδοχής της διαφορετικότητας, της καλλιέργειας της συνεργασίας και της ισότητας. Συγκεκριμένα, στο «ELEVEN», το κοινό θα ακολουθεί τις ιστορίες 11 εντεκάχρονων ποδοσφαιρόφιλων παιδιών από 11 διαφορετικές χώρες, καθώς προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής τους.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα