Porto Antico: Συντροφιά με τη μουσική της θάλασσας

Porto Antico: Συντροφιά με τη μουσική της θάλασσας

Porto Antico: Συντροφιά με τη μουσική της θάλασσας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1076 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτό και πάλι για τη νέα σεζόν, με τους πιο γευστικούς θαλασσινούς μεζέδες και ντόπια κρέατα είναι το Porto Antico που βρίσκεται στην Αρχαία Κάμειρο και μετατρέπεται και πάλι στον αγαπημένο προορισμό ντόπιων και επισκεπτών του νησιού μας.

Με σταθερή πελατεία απο το 1960, σε ένα μοναδικό περιβάλλον μια ανάσα απο τη θάλασσα, το Porto Antico μας περιμένει με καταπληκτικές γεύσεις από ντόπια αγνά υλικά που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σε ένα προσεγμένο και φιλόξενο περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο, η ταβέρνα σας περιμένει και την 25η Μαρτίου προκειμένου να γευτείτε τον υπέροχο μπακαλιάρο του, όπως ορίζει η παράδοση.

Το Porto Antico αποτελεί μια από τις καλύτερες ταβέρνες της Ρόδου στην οποία έχουν γευματίσει μεγάλες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο όπως: ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Τάνια Τσανακλίδου, Πασχάλης Τερζής, Βασίλης Καρράς, Κώστας Μακεδόνας, Νικολόπουλος κ.α.

Συντροφιά με τη μουσική της θάλασσας μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία φρέσκων ντόπιων θαλασσινών που αλιεύονται καθημερινά από ντόπιους ψαράδες. Ντόπια κρέατα, όλα ψημένα στα κάρβουνα, ελληνικά παραδοσιακά φαγητά που θα σας μείνουν αξέχαστα. Σαλάτες, ορεκτικά, κρασί παραγωγής της επιχείρησης, αλλά και καφέ, γλυκό και παγωτό είναι κάποιες απο τις γευστικές επιλογές.

Porto Antico, Αρχαία Κάμειρος
τηλ. επικοινωνίας 2241040001
f: PORTO ANTICO Tavern Restaurant

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!