Τα εβδομαδιαία event του Jasper Gastro Cafe

Τα εβδομαδιαία event του Jasper Gastro  Cafe

Τα εβδομαδιαία event του Jasper Gastro Cafe

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 795 ΦΟΡΕΣ

Με event που δεν περνούν απαρατήρητα συνεχίζει να μας δίνει λόγους να προτιμούμε το Jasper Gastro Cafe που μετατρέπει τις βραδιές μας σε πιο ευχάριστες.

Με το πρώτο ladies night να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αλλά και τις βραδιές sushi & coktail να είναι πάντοτε ρεζερβέ, οι θεματικές βραδιές στο Jasper έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται.

Προσεχώς, η Ισπανική κουζίνα θα έχει την τιμητική της, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες του καταστήματος να δοκιμάσουν τάπας, τορτίγιες και άλλες γευστικές συνταγές.

Κάθε Τετάρτη, το Jasper αφιερώνει τη βραδιά στο ωραίο φύλλο και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες για κάθε ποτό, κρασί ή κοκτέιλ, άλλο ένα δώρο!

Παράλληλα, η επιτυχία που σημειώνει η sushi & coktail βραδιά, για τους λάτρεις του ιαπωνικού φαγητού, τείνει να το καθιερώσει! Γευστικό sushi απο τα χέρια του σεφ Νίκου Ευστρατίου και της ομάδας του, συνοδευόμενα με νέα ιαπωνικά κοκτέιλ απο τους mixologists του Jasper, θα σας περιμένουν για να τα γευτείτε.

Τα event θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προσεχείς εκδηλώσεις του απο τη σελίδα του στο facebook.

Jasper Gastro Cafe
Πεζόδρομος Δημητρίου Θεοδωράκη 27 & Καρπάθου
Τηλέφωνο 2241073536
f: Jasper Gastrocafe Rhodes

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!