Ελεύθερος με όρους για τα 300 ναρκωτικά χάπια

Ελεύθερος με  όρους για  τα 300 ναρκωτικά χάπια

Ελεύθερος με όρους για τα 300 ναρκωτικά χάπια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Η σύλληψη του 23χρονου έγινε σε γειτονιά της Ρόδου όπου είχε μεταβεί με σκοπό την κλοπή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του 23χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο έχοντας 300 ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του, ενώ κατηγορείται και για κλοπή.

Η σύλληψη του 23χρονου έγινε την περασμένη Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 4.30 το απόγευμα, σε γειτονιά της Ρόδου όπου είχε μεταβεί με σκοπό την κλοπή.
Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μπήκε σε σπίτι από όπου και αφαίρεσε μία τηλεόραση, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους γείτονες οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, ειδοποίησαν την αστυνομία και τον παρέδωσαν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στον 23χρονο βρήκαν να κατέχει επάνω του 3 καρτέλες με συνολικά 90 ναρκωτικά χάπια, ενώ ο ίδιος τους επέδειξε εγκαταλελειμμένο παράπηγμα το οποίο χρησιμοποιούσε στην περιοχή της Αγίας Αναστασίας όπου και εντοπίστηκαν διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5,5 γραμ. και ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε φάση ανάπτυξης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα ναρκωτικά χάπια τα είχε αφαιρέσει από άλλο σπίτι και είχαν ληφθεί με ιατρική συνταγή. Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Ηλία Θεοδόση – Νιάκα και Παναγιώτη Καρύδη, προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα χαπιών και ακατέργαστης κάνναβης, για αυτό και βρέθηκαν οι συγκεκριμένες ποσότητες στην κατοχή του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο