Πανιώνιος Λέρου: Όταν ο δεύτερος φαίνεται σαν πρώτος…

Πανιώνιος Λέρου: Όταν ο δεύτερος φαίνεται σαν πρώτος…

Πανιώνιος Λέρου: Όταν ο δεύτερος φαίνεται σαν πρώτος…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 447 ΦΟΡΕΣ

Φτάνοντας το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Λέρου αργά την περασμένη Κυριακή, τόσο οι αφιχθέντες όσο και οι αναχωρούντες νόμιζαν για μερικά λεπτά ότι στο νησί γινόταν υποδοχή …ηρώων!

Πολλοί από τους γονείς των παιδιών της εφηβικής ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, που δεν είχαν την τύχη να ταξιδέψουν στη Ρόδο το διήμερο, καθώς και φίλοι του σωματείου είχαν μαζευτεί στο λιμάνι και υποδέχθηκαν τους φιναλίστ του φάιναλ φορ με τραγούδια και χειροκροτήματα, σαν να είχαν κατακτήσει τον τίτλο!

Η επιτυχία αυτών των παιδιών φαίνεται πως ξεπέρασε τις προσδοκίες. Η παρουσία τους στο φάιναλ φορ, εντός κι εκτός παρκέ, ήταν αξιοθαύμαστη και κέρδισαν δίκαια τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των Ροδιτών. Κέρδισαν, επίσης, και τη «μάχη» της εξέδρας, με το μεγάλο πανό τους αλλά και τον ύμνο τους που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν οι μικροί (και μεγάλοι) φίλοι του Πανιωνίου που ακολούθησαν την αποστολή.

Από φιλοξενούμενοι, οικοδεσπότες!
Οι Λεριοί θα διεκδικήσουν ακόμη έναν τίτλο φέτος, αυτόν των παμπαίδων, με το φάιναλ φορ να έχει ανατεθεί στον Πανιώνιο, ύστερα από πρόταση που κατέθεσε ο ίδιος στην Τοπική Επιτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το F4 των παμπαίδων επρόκειτο να διεξαχθεί το επόμενο Σαβ/κο (8-9 Απριλίου) όμως χθες η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Μαΐου.

Την πρόκρισή τους έχουν εξασφαλίσει (πέραν του οικοδεσπότη Πανιωνίου) οι Κολοσσός, Ιάλυσος και Ιπποκράτης ωστόσο τα ζευγάρια των ημιτελικών θα αναδειχθούν μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο