ΑΟ Κολοσσός: Πέτυχε το στόχο κι ετοιμάζεται για την Αθήνα!

ΑΟ Κολοσσός: Πέτυχε το στόχο κι ετοιμάζεται για την Αθήνα!

ΑΟ Κολοσσός: Πέτυχε το στόχο κι ετοιμάζεται για την Αθήνα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 478 ΦΟΡΕΣ

Ο προγραμματισμός από την αρχή της χρονιάς είχε πολύ συγκεκριμένο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου. Γι’ αυτό αποκτήθηκε ο Εγγλέζος, γι’ αυτό δόθηκαν τόσα πολλά φιλικά με ανδρικές ομάδες, γι’ αυτό φιλοξενήθηκε το F4 στο Βενετόκλειο.

Ο Κολοσσός ήθελε και πήρε το πρωτάθλημα εφήβων, με σταθερή παρουσία στη φάση των Ομίλων (πρώτος στη βαθμολογία με μόλις μία ήττα), με σημαντική πολυφωνία στα παιχνίδια και σωστή καθοδήγηση από τον Μάριο Γρεμμενά.

Οι δώδεκα «θαλασσί» που εντυπωσίασαν στο F4 ήταν οι (με αλφαβητική σειρά) Μιχάλης Βασιλαράκης (29 πόντους με οχτώ τρίποντα), Σταμάτης Γανωτάκης (1π.), Θοδωρής Γεωργαλλής, Αλέξης Γκίνης (2π.), Μανώλης Εγγλέζος (11π.), Βασίλης Κιούσης (2π.), Δημήτρης Οθείτης (20π.), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (17π.), Μιχάλης Τσούλλος (10π.), Γιάννης Φεσάκης, Γιώργος Χάρης (3π.) και Μιχάλης Χατζηγεωργίου (25π.).

Και τώρα το Πανελλήνιο
Η κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος δίνει το δικαίωμα στον Κολοσσό να συμμετάσχει στο Γ’ Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν σε γήπεδο της Αθήνας στις 8-12 Απριλίου.

Βασικός αντίπαλος των «θαλασσί» για πρόκριση στο φάιναλ σιξ του θεσμού θα είναι ο Εργοτέλης ο οποίος κατέκτησε και φέτος τον τίτλο στην Κρήτη και μάλιστα αήττητος. Στον Όμιλο θα λάβουν μέρος επίσης η πρωταθλήτρια Κυκλάδων, Μύκονος, η πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΣΕ, Ιτέα και ο νικητής των προκριματικών αγώνων μεταξύ των πρωταθλητών Αιγαίου (εκκρεμεί εκδίκαση ένστασης από αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας).

Η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή (31/3).

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές
Η περσινή πρωταθλήτρια στην κατηγορία των εφήβων, ΑΕ Δικαίου, μπορεί ν’ απουσίαζε από τη φετινή διοργάνωση ωστόσο δεν παρέλειψε να στείλει τα συγχαρητήρια και τις ευχές της στον Κολοσσό: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές της ΑΕ Δικαίου θέλουν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων Δωδεκανήσου 2016/2017. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας επάξια τα νησιά μας!».

Συγχαρητήρια επιστολή προήλθε και από τον πολιτικό χώρο: «Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου μετά από έναν ωραίο αγώνα κι εύχεται καλή πορεία στο επόμενο σκέλος στην Αθήνα.

Συγχαρητήρια και στον Πανιώνιο Λέρου για τη μαχητική του παρουσία».

Όσο για την ΚΑΕ Κολοσσός, τα συγχαρητήριά της προς την εφηβική ομάδα του σωματείου ήταν πολύ απλά, λιτά και απέριττα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα εφήβων του Α.Ο Κολοσσός Ρόδου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Δωδεκανήσου».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!