Κάτι καλό «φυτρώνει» στην άμμο της Ρόδου

Κάτι καλό «φυτρώνει» στην άμμο της Ρόδου

Κάτι καλό «φυτρώνει» στην άμμο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Να διοργανώσει επίσημο πρωτάθλημα beach soccer σκοπεύει η ΕΠΣΔ

Η διοργάνωση επίσημου τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην άμμο, καθώς και η δημιουργία μόνιμων υποδομών που θα στηρίξουν το άθλημα και κατ΄ επέκταση, θα ανοίξουν το δρόμο για τη φιλοξενία ακόμα και διεθνών τουρνουά, θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες τους ανθρώπους της ΕΠΣΔ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής Χρυσόστομο Ψέλλα, πρόκειται ουσιαστικά για πρόταση της ΕΠΟ, η οποία θέλει να εντάξει τις πρωταθλήτριες ομάδες της Δωδεκανήσου, ανδρών και γυναικών, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στο τοπικό πρωτάθλημα, το οποίο θα έχει σε πρώτη φάση τη μορφή τουρνουά, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα και ποδοσφαιριστές με δελτίο.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του τοπικού πρωταθλήματος θα ανακοινωθούν προσεχώς, με το Χρυσόστομο Ψέλλα να τονίζει πως η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην άμμο στη Ρόδο ανοίγει νέες προοπτικές.

Η ίδια η ΕΠΟ δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον, ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το επίπεδο του περσινού τουρνουά που έγινε στην παραλία του Φαληρακίου, με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!