Ο δήμος Καρπάθου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Mediterranean Panorama 2017

Ο δήμος Καρπάθου  στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος  στη Mediterranean Panorama 2017

Ο δήμος Καρπάθου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Mediterranean Panorama 2017

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 314 ΦΟΡΕΣ

Με στοχευμένες επαφές ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στη διεθνή έκθεση Τουρισμού στη Στοκχόλμη που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού της Καρπάθου, κύριο Μιχάλη Λυτό. Εστιάζοντας στο ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα, προγραμματίστηκαν σε συνεννόηση με την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:Make και έπειτα από προεργασία μηνών, αλλεπάλληλα, back to back, ραντεβού με υψηλόβαθμα στελέχη της Ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Σουηδίας καθώς και με έγκριτους εκπροσώπους ΜΜΕ.

Τα αισιόδοξα μηνύματα της Σουηδικής αγοράς για διψήφια ποσοστά αύξησης των επισκεπτών στην Ελλάδα τη νέα σεζόν, σε συνδυασμό με τη δυναμική της Καρπάθου και τις προοπτικές συνεργασίας, ήταν στο επίκεντρο των προκαθορισμένων συναντήσεων του Προέδρου της Τουριστικής επιτροπής με τη κυρία Johanna Strand, senior product manager της TUI Nordic, τη Synøve Halvorsen, Product Manager της Air Tours και τον κ Rune Kristensen, Regional Head of Contracting, Western Med, Cape Verde and TCNE της Thomas Cook.

Με έμφαση στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις καταδύσεις, τις δραστηριότητες, τη γαστρονομία, τις οικογενειακές διακοπές και τις προτιμήσεις ομάδων ενδιαφέροντος όπως η σύγχρονη γυναίκα-ταξιδιώτης που κυρίως αποφασίζει για τις διακοπές στη Σουηδία, ο κύριος Λυτός είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε πληθώρα εξειδικευμένων bloggers και instagramers, τις πολύπλευρες δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός, προσκαλώντας τους να επισκεφτούν το νησί και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους δεκάδες χιλιάδες φίλους και αναγνώστες που εμπιστεύονται καθημερινά τα καθιερωμένα blogs.


Μεταξύ των επαφών με δημοσιογράφους, ξεχώρισε η συνάντηση μεγάλης διάρκειας με τον αρχισυντάκτη του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Vagabond, που διαμορφώνει τις ταξιδιωτικές τάσεις για το ταξίδι στη Σουηδία και τη Σκανδιναβία γενικότερα. Στο πλαίσιο της συνάντησης, αισθητή εντύπωση έκαναν οι αναφορές στις ευχάριστες εκπλήξεις που περιμένουν τον Τουρίστα και διαφοροποιούν τον προορισμό έναντι άλλων επιλογών, όπως η μοναδικότητα του χωριού της Ολύμπου με τους κατοίκους του να επιμένουν... παραδοσιακά!

«Για ακόμη μια χρονιά, τις εντυπώσεις έκλεψε το κοινό με χιλιάδες επισκεπτών να αγκαλιάζουν την Κάρπαθο και να εκφράζουν την πρόθεσή τους να επισκεφτούν το νησί. Ωστόσο δεν έχουμε την πολυτέλεια να επαναπαυτούμε στην επιτυχία του προορισμού και για το λόγο αυτό, η Επιτροπή Τουρισμού και η Δημοτική Αρχή θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν, στο μέγιστο, τα αποτελέσματα της έκθεσης και των προκαθορισμένων επαφών μέσα από στοχευμένες δράσεις που θα δρομολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα"», δήλωσε ο κ. Λυτός με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης εκθεσιακής παρουσίας του Δήμου στη Στοκχόλμη.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό