Τρεις Δωδεκανήσιοι διαιτητές… εκτός συνόρων!

Τρεις Δωδεκανήσιοι διαιτητές… εκτός συνόρων!

Τρεις Δωδεκανήσιοι διαιτητές… εκτός συνόρων!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Παπαβασιλείου, Ωραιόπουλος και Σπάρταλης σε αγώνες της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας

Τρεις Δωδεκανήσιοι διαιτητές, θα περάσουν τα Δωδεκανησιακά όρια για να διαιτητεύσουν η να υποδείξουν σε αγώνες της Γ΄Εθνικής αυτή την Κυριακή, που θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα:
-Ο Αντώνης Παπαβασιλείου θα διαιτητεύσει τον αγώνα του Λουτρακίου με τον Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα, έχοντας βοηθούς τους Κώστα Μαχαίρα και Παναγιώτη Γεωργακόπουλο από τον σύνδεσμο της Αθήνας και παρατηρητή τον Παναγιώτη Φράγκο από την Αχαϊα .

-Ο Μάριος Ωραιόπουλος θα είναι διαιτητής στον αγώνα της Τριγλίας και του Ερμή Ζωνιανών . Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Καρακελές από τον Πειραιά και Βασίλης Λιακώνης από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος από την Αθήνα

-Ο Αλέξανδρος Σπάρταλης θα είναι δεύτερος βοηθός της Ελένης Αντωνίου από την Αν. Αττική στον αγώνα της Χαλκίδας με τον Αιολικό, ενώ πρώτος βοηθός στο ματς θα είναι ο Κυριάκος Βιτζεντζάτος από την Αθήνα . Παρατηρητής τους θα είναι ο Φώτης Τζουραμάνης από την Αθήνα.

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ανάμεσα στην Ρόδο και τον Ιάλυσο στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, θα διευθύνει ο Αθηναίος Συμεών Κοσικίδης, έχοντας βοηθούς τους Κώστα Λεωνίδα και Νίκο Μανούρα από τα Τρίκαλα. Παρατηρητής τους θα είναι ο Βασίλης Τσαγγάρης από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους