Συμμετοχή της Κάσου στη διεθνή τουριστική έκθεση του Μιλάνο, ΒΙΤ 2017

Συμμετοχή της Κάσου στη διεθνή  τουριστική έκθεση του Μιλάνο, ΒΙΤ 2017

Συμμετοχή της Κάσου στη διεθνή τουριστική έκθεση του Μιλάνο, ΒΙΤ 2017

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Για πρώτη φορά το νησί μας έδωσε το παρών σε τουριστική έκθεση του εξωτερικού και συγκεκριμένα στη διεθνή έκθεση Bit 2017 στο Μιλάνο από τις 2 έως τις 4 Απριλίου.

Μέσα από το πλούσιο υλικό, που απέστειλε ο Δήμος μας, γραμμενο στην Αγγλικη γλωσσα, το οποίο αναδείκνυε τις ομορφιές του νησιού μας και σε συνδυασμο με το διαφημιστικό υλικό των ιδιοκτητων τουριστικων επιχειρήσεων του νησιού μας έγινε η πρώτη επαφή των επισκεπτών με το νησί της Κάσου.

Στο καλαίσθητο περίπτερο που μας φιλοξένησε, μαζί με τη γειτονική Κάρπαθο, η Περιφερεια Νοτίου Αιγαιου, έγιναν επαφές με ταξιδιωτικούς οργανισμούς και πρακτορεία για προβολή του νησιού και ένταξή του στους προτεινόμενους προορισμούς του πελατολογίου τους.

Αν και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών δεν γνώριζε τον νησί μας, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.

Επισημάνθηκε η άμεση σύνδεση του νησιού με την Κάρπαθο, αγαπημένο προορισμό των Ιταλών, καθώς και με τα υπόλοιπα νησιά των Δωδεκανήσων και τη Κρήτη.

Η παρουσία μας ήταν σημαντική τόσο για την ανάδειξη της Κάσου στο δυναμικό κοινό και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, όσο και για να τονίσουμε την πρόθεση του νησιού να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα της εποχής.

Άμεση κίνησή της Επιτροπής μας είναι η αναζήτηση τεχνικών συμβούλων στον τομέα του τουρισμού για τον σχεδιασμό του πλάνου προβολής του νησιού και συμμετοχής του σε μελλοντικές εκθέσεις.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στον εκπρόσωπό μας στο Μιλάνο συμπατριώτη κ. Αντώνη Ι. Φουντή, που διαφημίσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, το νησί μας στην τουριστική εκθεση BIT 2017, τους εκπροσώπους της Καρπάθου,κ. Μιχαήλ Λυτο, αντιδήμαρχο Καρπάθου, κ. Δέσποινα Νταργάκη και κ. Πάρη Παπαδημητρίου, που μας βοηθήσαν καταλυτικά σ’ αυτή την πρώτη συμμετοχή μας σε τουριστική έκθεση του εξωτερικού, τους συμπατριώτες μας ιδιοκτήτες τουριστικών Επιχειρήσεων για την αποστολή του υλικού τους,

την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη φιλοξενία μας στο τουριστικό της περίπτερο και ιδιαίτερα για τη συνεργασία πριν αλλά και κατά την διάρκεια της έκθεσης, την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλειίου, και τις υπαλλήλους του Τμήματος Τουρισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χρύσα Αδαμοπούλου και κ. Ντόρα. Παραβάλου.

Διαβάστε ακόμη

Έναρξη εργασιών του έργου «Πλακοστρώσεις Η.Ν. Κάσου»

Ψήφισμα για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της Κάσου

Δράσεις προληπτικής ιατρικής στην Η.Ν. Κάσο

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο Ευγενίδειο ίδρυμα για την Κασιώτικη Ναυτιλία

Τέσσερις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρ.Ν. Κάσου

H Kάσος τιμά τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμά της

Κάσος: Το διήμερο εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του νησιού

Ανακοίνωση της παράταξης "Μαζί για την Κάσο" για τον αδόκητο θάνατο συμπολίτη τους