Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για τον Διαγόρα

Η αλήθεια είναι πως η προχθεσινή ήττα από τα Σούρμενα και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος «πόνεσε» το Διαγόρα, δεδομένου πως η φιλοδοξία για διάκριση στο θεσμό, αλλά και για τη διατήρηση του αήττητου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, υπήρχε, ωστόσο επί της ουσίας, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Η επίτευξη των βασικών στόχων που είχε θέσει ο «γηραιός» το περασμένο καλοκαίρι μετατρέπει τη διαχείριση της πρώτης φετινής ήττας σε μία απλή υπόθεση και όπως λέει ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου, το μόνο που απομένει είναι ο Διαγόρας να συγκεντρωθεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ώστε να το ολοκληρώσει χωρίς απώλειες και παίζο-ντας καλό ποδόσφαιρο.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται από τη Μεγάλη Πέμπτη σε μίνι διακοπές. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν τη Λαμπρή Τρίτη, ξεκινώντας την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων.

Εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Γιάννης Καλημέρης και Τάσος Κιοσέογλου (μετά το Πάσχα θα χειρουργηθεί), ενώ στον αγώνα των Μασσάρων δεν θα παίξει ο Στέργος Χατζηκοσμάς, δεδομένου πως η κόκκινη κάρτα που είδε στο ματς με τα Σούρμενα (για διαμαρτυρία, την ώρα που ήταν στον πάγκο), μεταφέρεται στο πρωτάθλημα.