Για το βοηθητικό του «φορτσάρει» ο Κλεάνθης

Η ολοκλήρωση του βοηθητικού γηπέδου διαστάσεων 80Χ60 με χλοοτάπητα, σε χώρο που βρίσκεται στην έξοδο του Παραδεισίου προς το Θεολόγο, στο τέλος του αεροδρομίου, είναι ο μεγάλος στόχος που θέλουν να υλοποιήσουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη μέσα στο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν πως από το Δήμο Ρόδου υπάρχει η διαβεβαίωση για την παροχή βοήθειας, ώστε το υπό κατασκευή προπονητήριο να περιφραχτεί, με τη συζήτηση των λεπτομερειών να αποτελεί το αντικείμενο της συνάντησης που θα γίνει τις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή.

Την ίδια στιγμή, οι παράγοντες του Κλεάνθη περιμένουν πώς και πώς να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries (θα ζητήσουν από την ΕΠΣΔ τον ορισμό εμβόλιμης αγωνιστικής για να ξεμπερδεύουν νωρίτερα), προκειμένου να μπορέσουν να ξεκινήσουν τις εργασίες συντήρησης του ταλαιπωρημένου αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου.
                                      
Προγραμματίζονται εκλογές
Νέο διοικητικό συμβούλιο θα αποκτήσει μέσα στο Μάιο ο Κλεάνθης. Ο Μανώλης Παπακωνσταντίνου φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα για την ανανέωση της θητείας τους την προεδρία, παρόλα αυτά όμως είναι βέβαιο πως οι Παραδεισιώτες θα συνεχίσουν μ’ ένα ισχυρό σχήμα.
                                          
Πολύτιμες εμπειρίες
Σε επαφή με μία διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα, που τους «μπολιάζει» με νέες εμπειρίες και διευρύνει τους ορίζοντές τους, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι νεαροί αθλητές του Κλεάνθη, με την ευκαιρία της φιλοξενίας στο Παραδείσι της αποστολής της ακαδημίας  Brunsmeer AAFC. Οι Άγγλοι έδωσαν προχθές φιλικό παιχνίδι με τον Ακουσίλαο στο γήπεδο των Φανών, σήμερα στις 4 το απόγευμα θα παίξουν στις Καλυθιές με τον Απόλλωνα, ενώ άλλο ένα ματς θα δώσουν τη Λαμπρή Τρίτη στις 6 το απόγευμα με τον οικοδεσπότη Κλεάνθη. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει επισκέψεις στα αξιοθέατα του νησιού, καθώς και εκδρομή στη Σύμη τη Λαμπρή Δευτέρα.