«Η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος ο Κολοσσός»

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των επικείμενων πλέι οφ θεωρείται αυτό του Κολοσσού με το Ρέθυμνο όχι μόνο γιατί αποτελεί το παραδοσιακό πλέον νησιωτικό ντέρμπι της κατηγορίας αλλά και γιατί οι δύο ομάδες κατάφεραν να κερδίσουν η μία μέσα στην έδρα της άλλης!

Βέβαια, από τότε που ο Κολοσσός επικράτησε μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» έχει περάσει ένας γύρος (ήταν η πρεμιέρα του β’) και το Ρέθυμνο έχει περάσει εδώ και καιρό στα χέρια του Νίκου Βετούλα ο οποίος αναφέρθηκε στους «θαλασσί» εν όψει των αγώνων της προσεχούς εβδομάδας:

«Από τη στιγμή που ήμουν εγώ στην ομάδα, κάναμε εφτά νίκες και τέσσερις ήττες και καταφέραμε και πήραμε το πλεονέκτημα (σ.σ. έδρας στα πλέι οφ), κάτι που φάνταζε αδύνατο πριν λίγο καιρό.

Εκμεταλλευτήκαμε και κάποιες ήττες που έκανε ο Κολοσσός, που για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος κατά την άποψή μου.

Στα play offs τώρα είναι ένα παιχνίδι, έχεις το άγχος να κερδίσεις στην έδρα σου. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι».