Θερμή ανταπόκριση στις κοινωνικές δράσεις του Κολοσσού

Η προσέλευση φιλάθλων στο Βενετόκλειο ανήμερα Μεγάλης Πέμπτης, για τον αγώνα του Κολοσσού H Hotels με τα Τρίκαλα Bc Aries, ήταν περιορισμένη (περίπου 400 φίλοι του μπάσκετ έδωσαν το «παρών») ωστόσο η ανταπόκριση στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες που είχε προγραμματίσει η γηπεδούχος ΚΑΕ, ήταν αντιστρόφως ανάλογη.

Σημαντική ήταν η ποσότητα των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και των καπακιών που παραδόθηκαν στους εθελοντές Σαμαρείτες.

Αναλυτικά: «Ο Κολοσσός H Hotels, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της ομάδας, συγκέντρωσε ικανή ποσότητα τροφίμων για τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας και την πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν καθώς και τις κάτωθι επιχειρήσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αποτελεσματικότητα της ενέργειας: Caterplus ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Σούπερ Μάρκετ ΣΠΑΝΟΣ, DIMELIS FOOD, H HOTELS.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τον υπεύθυνο Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Ν. Καραμαρίτη.

Τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωναν η αθλητική και προπονητική ομάδα στη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου, με πρωτοβουλία του προπονητή κου Άρη Λυκογιάννη, παρέδωσε ο Κολοσσός H Hotels στην αρμόδια ομάδα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν με τη δική τους συνεισφορά στη μείωση του πλαστικού και την αξιοποίησή του για καλό σκοπό.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη περισσότερα στη συνέχεια».