Γεμάτη λακκούβες και «μπαλώματα»  η Ερυθρού Σταυρού στη Ρόδο

Γεμάτος λακκούβες παραμένει ο δρόμος επι της Ερυθρού Σταυρού που εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει πραγματοποιηθεί πλήρης ασφαλτόστρωση, παρά μόνο γίνονται "μπαλώματα" στα σημεία όπου κρίνεται αναγκαίο.

 

Οι παλαιότερες απόπειρες ασφαλτόστρωσης   δημιούργησαν διάφορα επίπεδα στο δρόμο,   με αποτέλεσμα αυτό να είναι αρκετά επικίνδυνοςΟι παλαιότερες απόπειρες ασφαλτόστρωσης δημιούργησαν διάφορα επίπεδα στο δρόμο, με αποτέλεσμα αυτό να είναι αρκετά επικίνδυνος

 

Μάλιστα, πριν απο περίπου μια εβδομάδα, στο πλαίσιο των ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές του κέντρου της πόλης μας, όπως π.χ. η Λοχαγού Φανουράκη, η Μητροπόλεως κ.λπ., καλύφθηκαν οι λακκούβες που βρίσκονται κατά μήκος της οδού, με αποτέλεσμα να προστεθεί ένα ακόμη μπάλωμα στα δεκάδες μπαλώματα που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία δεκαετία.

 

 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η "Ροδιακή", κάποιες απο τις λακκούβες καλύφθηκαν όπως-  όπως, με αρκετή μάλιστα ποσότητα ασφάλτου και χωρίς να στρωθεί ο δρόμος σωστά μετά, με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να έχουν γίνει μικρά «βουναλάκια».

 

 

Ήδη και επειδή επι πολλά χρόνια στον εν λόγω δρόμο κλείνουν μόνο τις λακκούβες και δεν έχει ποτέ ασφαλτοστρωθεί πλήρως, με αποτέλεσμα η ανομοιομορφία του να είναι εμφανής σε όλο του το μήκος.

 

 

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν σταματούν να μετρούν ζημιές σε λάστιχα, ζάντες και αμορτισέρ ενώ για τους δικυκλιστές οι επιπτώσεις είναι ακόμη χειρότερες αφού στην περίπτωση που δεν υπολογίσουν σωστά ένα μπάλωμα ή μια λακκούβα είναι πολύ πιθανό να χάσουν τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή τους!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως, στον συγκεκριμένο δρόμο πριν από αρκετά χρόνια, συμπολίτης μας είχε σπάσει το πόδι του όταν είχε την ατυχία διασχίζοντας τον δρόμο προκειμένου να κατευθυνθεί προς το σπίτι του, να πέσει σε κάποια από αυτές.

 

 

Η Ερυθρού Σταυρού, δεν είναι φυσικά η μόνη οδός γεμάτη λακκούβες και μπαλώματα, σίγουρα όμως σε αυτήν εντοπίζεται η μεγαλύτερη ανομοιομορφία.

 

 

Γεμάτο μπαλώματα είναι ο δρόμος της Ερυθρού Σταυρού σε όλο της το μήκοςΓεμάτο μπαλώματα είναι ο δρόμος της Ερυθρού Σταυρού σε όλο της το μήκος