Το ευχαριστώ της Αθλέτικο Αφάντου

Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, η διοίκηση της Αθλέτικο Αφάντου, εξέδωσε ευχαριστήριο, στο οποίο συμπεριλαμβάνει τους πάντες. Τι αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ Π.Σ.Α. ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και τους προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας για την άψογη συνεργασία τους στη φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας μας.

 Η ομάδα μας,  έξι χρόνια από την ίδρυσή της συνεχίζει με σταθερά βήματα να χτίζει τη δική της ιστορία στη δύσκολη αυτή εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία και το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Φέτος για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά πέτυχε το στόχο που έθεσε από την αρχή της περιόδου να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα του ομίλου και να συνεχίσει για 5η συνεχόμενη χρονιά τη δυναμική της παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, ανάμεσα σε ομάδες με μακρά πορεία και παρουσία στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να συγχαρούμε τη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ.Δ., την επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου, τον ΤΟΔ και το Σύνδεσμο Διαιτησίας, τους παρατηρητές αγώνων, καθώς και όλους τους αθλητικογράφους και τα Μ.Μ.Ε. για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, καθώς και όλους εκείνους που στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας για άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά.

Tέλος να συγχαρούμε τον πρωταθλητή Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ.,  Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου, τους πρωταθλητές Β’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ.,  Απόλλων Καλυθιών και Α.Ε. Καταβιάς, καθώς και την πρωταθλήτρια Γ’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ,  Δήμητρα Δαματριάς και την δευτεραθλήτρια ομάδα Ατρόμητοι Ρόδου και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες που δίνουν αγώνες μπαράζ».