Τρεις Άγγλοι θα δικαστούν για ομαδικό βιασμό συμπατριώτισσάς τους

Τρεις Άγγλοι θα δικαστούν για ομαδικό βιασμό συμπατριώτισσάς τους

Τρεις Άγγλοι θα δικαστούν για ομαδικό βιασμό συμπατριώτισσάς τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Με την υπόθεση ομαδικού βιασμού μίας Αγγλίδας τουρίστριας από τρεις συμπατριώτες της, πριν από εννιά χρόνια στη Ρόδο, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου και οι τρεις Άγγλοι κατηγορούμενοι, θα δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού από δύο ή και περισσότερους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα έγιναν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε ένας εκ των κατηγορουμένων, στις 28 Μαΐου 2008 το χρονικό διάστημα από τις 7 έως τις 8 το πρωί. Εκεί οι αλλοδαποί αφού ξάπλωσαν την συμπατριώτισσα τους, την ακινητοποίησε ένας εξ αυτών και εν συνεχεία την βίασαν ομαδικά.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 8 Μαΐου 2017.

Αποπειράθηκαν να βιάσουν συμπατριώτισσα τους
Για απόπειρα βιασμού σε βάρος 34χρονης συμπατριώτισσας τους κατηγορούνται δύο 45χρονοι (σήμερα) Βρετανοί, οι οποίοι θα δικαστούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν βρεθεί στο νησί μας για διακοπές τον Ιούνιο του 2003 και διέμεναν στη περιοχή του Φαληρακίου, ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους μετά τη καταγγελία που είχε κάνει στις αρμόδιες αστυνομικές η 35χρονη (σήμερα) Αγγλίδα, η οποία υποστήριξε ότι αποπειράθηκαν από κοινού να την βιάσουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και στο οποίο πήγαν μετά από διασκέδαση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, η οποία είχε επικαλεστεί επίσης και την μαρτυρία μιας 20χρονης φίλης της, όλα εξελίχθηκαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου 2003, όταν μετά από διασκέδαση σε μπαρ της περιοχής, όπου γνώρισε τους δύο συμπατριώτες της, πήγαν όλοι μαζί στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι δύο Άγγλοι τουρίστες.

Εκεί κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ακούγοντας μουσική, ενώ την ώρα που η νεαρή φίλη της πήγε στην τουαλέτα, οι δύο άνδρες ακινητοποιώντας την επιχείρησαν να την βιάσουν. Η 35χρονη αλλοδαπή πανικοβλήθηκε, έβαλε τις φωνές, καταφέρνοντας τελικά να απομακρυνθεί και να ειδοποιήσει την ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την πρώτη στιγμή οι δύο Βρετανοί αρνούνται την κατηγορία που τους βαραίνει, ενώ την υπεράσπιση τους έχει αναλάβει ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Διαβάστε ακόμη

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών