Το «ευχαριστώ» της Χάλκης

Το «ευχαριστώ»  της Χάλκης

Το «ευχαριστώ» της Χάλκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 74 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση από το σύλλογο μετά την εξαιρετική συνεργασία με την τεχνική εταιρεία για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου

Με ανακοίνωσή της, η Χάλκη θέλει να ευχαριστήσει την τεχνική εταιρεία, χάρις στη συνεργασία με την οποία έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο: η δημιουργία αθλητικού κέντρου.

Η ανακοίνωση:
«Με την παρούσα επιστολή ο Αθλητικός Σύλλογος Χάλκης θα ήθελε να εκφράσει βαθύτατες και έκθυμες ευχαριστίες προς την ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ«ΕΥ ΖΗΝ», ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ Ε. –ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ Ν. Ο.Ε., που εδρεύει και δραστηριοποιείται επιτυχώς στον τεχνικό κόσμο της Ρόδου από το 2005, για την απαρακώλυτη, άρτια και έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου/αθλητικών εγκαταστάσεών μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρόσφατης συνεργασίας μας, εκ μέρους της εταιρείας «ΕΥ ΖΗΝ» υπήρξε αδιαπραγμάτευτη συνέπεια και άριστη συνεννόηση σε όλους τους τομείς, ειλικρινής συμπαράσταση και άμεση ενεργοποίηση για την τήρηση των συμφωνηθέντων, στοιχεία που είχαν ως αποτέλεσμα να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και με πλήρη επιτυχία το διαχρονικό όραμά μας για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες εφεξής και ευελπιστούμε οποιαδήποτε μελλοντική μας συνεργασία να είναι εξίσου αποτελεσματική και αγαστή.»

Διαβάστε ακόμη

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”