Δόξα Ψίνθου - Ηρακλής Μαριτσών: «Τρελό» ματς με δύο νικητές

Δόξα Ψίνθου - Ηρακλής Μαριτσών: «Τρελό» ματς με δύο νικητές

Δόξα Ψίνθου - Ηρακλής Μαριτσών: «Τρελό» ματς με δύο νικητές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Από ένα ημίχρονο είχαν είχαν οι δύο ομάδες, που έκλεισαν το ραντεβού τους με το εντυπωσιακό και βολικό και για τους δύο 4-4

Από ένα βαθμό, που πάντως τους είναι αρκετός για να αισθάνονται πιο ήρεμοι απ’ ότι την προηγούμενη αγωνιστική και να δικαιούνται να ισχυριστούν πως έχουν αγκαλιάσει την παραμονή τους στην κατηγορία, κέρδισαν η Δόξα Ψίνθου και ο Ηρακλής Μαριτσών το χθεσινό «θεότρελο» παιχνίδι τους, που έληξε με το εντυπωσιακό 4-4.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν κατά διαστήματα καταιγιστικοί, προηγήθηκαν με 3-1 και όταν στις αρχές της επανάληψης πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους ένα τέταρτο τέρμα, δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει κάποιος πως υπήρχαν τα περιθώρια για ανατροπή.

Μόνο που όπως μπορεί να χτιστεί μία διαφορά, έτσι μπορεί και να εξανεμιστεί. Οι Ψινθενοί εφησύχασαν, οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το ματς και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, δύο λεπτά πριν από το φινάλε.

Το σκορ άνοιξε στο 3’ με πλασέ του Θεόδωρου Λυριστή, μετά από σέντρα του Χατζηνικόλα, με τον Ηρακλή να απαντά στο 38’ με τη διείσδυση του Μπάμπη Βασιλώττου από τα αριστερά και το ωραίο πλασέ του.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Θεόδωρος Λυριστής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ατομική προσπάθεια και πλασέ και στο 42’ σκόραρε ξανά, φτάνοντας στο χατ-τρικ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κωστομοίρη.

Στο 54’, ο έμπειρος επιθετικός συμπλήρωσε τη «μαγική» εμφάνισή του μ’ ένα ακόμα τέρμα, αξιοποιώντας ιδανικά με πλασέ την κάθετη πάσα του Κωστομοίρη (4-1).

Το υπόλοιπο του ματς ανήκε ολοκληρωτικά στον Ηρακλή. Οι «ροπαλοφόροι» μείωσαν σε 4-2 στο 63’ χάρη στο πλασέ του Γιώργου Καρίκη (πήρε ωραία πάσα από τον Ανδρεόπουλο), στο 73’ ο Σκόρπος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κάνοντας το 4-3 με πλασέ, ενώ το τελικό 4-4 διαμόρφωσε στο 88’ ο Γιώργος Καρίκης, πλασάροντας εύστοχα μετά από ασίστ του Σκόρπου.

Καλή ήταν η διαιτησία των Ατσικνούδα, Στεφανάκη και Σαρρή.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Ψίνθου: Ηλίας, Ορφανός Π. (66’ Καρίκης Γ.), Σαββούλης, Μπατέστας, Στελλάς, Χατζηνικόλας, Ορφανός Δ. (46’ Πετράς), Τσοπάνογλου, Λυριστής Θ. (60’ Μαχραμάς), Λυριστής Μ., Κωστομοίρης.
Ηρακλής Μαριτσών: Αναγνώστου, Τσούφιος, Μπιγκό, Λενιού, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Κούρος, Σκόρπος, Καρίκης Γ.Σ.. Καρίκης Γ.Σ. (58’ Ανδρεόπουλος), Βασιλώττος Χ. (72’ Βασιλώττος Ε.).

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας