Τα έκανε μαντάρα και έμπλεξε ξανά

Τα έκανε μαντάρα και έμπλεξε ξανά

Τα έκανε μαντάρα και έμπλεξε ξανά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Χαρακτήρα τελικού απέκτησε για τη Ρόδο το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ μετά την ανόητη ήττα από τον Ηλυσιακό. Με ισοπαλία τα «ελάφια» εξασφαλίζουν την παραμονή τους, με ήττα όμως η κατάσταση περιπλέκεται για τα καλά

Μ’ ένα μεγάλο πισωγύρισμα που τη βάζει σε αχρείαστους μπελάδες από το πουθενά, ισοδυναμεί για τη Ρόδο η προχθεσινή εντός έδρας απροσδόκητη ήττα από τον Ηλυσιακό με 2-0.

Τα «ελάφια» εμφανίστηκαν κατώτερα των περιστάσεων και απογοήτευσαν με την άοσμη, άχρωμη και άγευστη παρουσία τους, «καταφέρνοντας»-διότι περί κατορθώματος πρόκειται- αντί να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους με μία εμφάνιση-υπόσχεση για κάτι καλύτερο στο μέλλον, να τον γεμίσουν με αμφιβολίες και άγχος ακόμα και για την έκβαση της φετινής χρονιάς.

Προχθές η Ρόδος είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι που θα κατάφερνε έστω και με μία ισοπαλία, η οποία θα την εξασφάλιζε έναντι του προχθεσινού αντιπάλου της. Έτσι όπως τα κατάφερε όμως, είναι υποχρεωμένη να στρέψει ξανά το βλέμμα της προς τα χαμηλά της βαθμολογίας και να ασχοληθεί με απόλυτη σοβαρότητα με την προσεχή αντίπαλό της, ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ. Με ένα βαθμό στο κυριακάτικο παιχνίδι της Κρήτης, η Ρόδος θα «κλειδώσει» τη σωτηρία και δια των αριθμών, λόγω της νίκης της στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου με 2-1 και της διαφοράς των εννέα βαθμών από την τελευταία θέση που θα παραμείνει, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Με ήττα όμως, τα πράγματα θα περιπλακούν και οι «πράσινοι» θα αρχίσουν να ανησυχούν για τα καλά, καθώς θα αναγκαστούν να αναζητήσουν τους απαιτούμενους βαθμούς σε τρεις διόλου εύκολους αγώνες. Με τον Εθνικό εκτός, τον Άγιο Ιερόθεο εντός και τον Πανθηραϊκό εκτός έδρας, την ίδια στιγμή που η ομάδα της Κρήτης (νίκησε προχθές την Προοδευτική με 1-0) θα παίξει με το γείτονά της Ατσαλένιο εκτός, την Τριγλία Ραφήνας εντός και την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας μ’ έναν Ιωνικό, που δεν αποκλείεται να είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

Τα κεφάλια μέσα
Απολύτως δικαιολογημένα είναι τα παράπονα που έχει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος από πολλούς ποδοσφαιριστές του, ωστόσο στο πλαίσιο της κριτικής του πριν από τη ξεκίνημα της χθεσινής προπόνησης στο βοηθητικό επέλεξε να μην ανεβάσει υπερβολικά τους τόνους, στην προσπάθειά του να διαφυλάξει την ηρεμία και να προσανατολίσει τους παίκτες στο-έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα- κρίσιμο παιχνίδι με την ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ. Άλλωστε, στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς προέχει η εξασφάλιση της παραμονής. Η κουβέντα για την επόμενη μέρα θα ανοίξει όταν ο στόχος επιτευχθεί και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως εκείνοι που αδιαφορούν και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, θα «αποχαιρετίσουν». Οι αλλαγές που προμηνύονται είναι ουκ ολίγες…

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι-ανάμεσά τους και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Σταμάτης Καντιμοίρης-προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το ατομικό πρόγραμμά του συνέχισε ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Στο βοηθητικό θα γίνει και η σημερινή προπόνηση.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους