Καταδικάστηκε για κλοπή 31χρονη Ροδίτισσα

Καταδικάστηκε για κλοπή 31χρονη Ροδίτισσα

Καταδικάστηκε για κλοπή 31χρονη Ροδίτισσα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 325 ΦΟΡΕΣ

Σε δωμάτια ξενοδοχείου είχε «τρυπώσει» πριν από επτά χρόνια 31χρονη Ροδίτισσα με σκοπό την κλοπή, και για τις πράξεις της αυτές καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε κάθειρξη 8 ετών με ητν έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα συνέβησαν στις 25 Αυγούστου 2010 τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο του νησιού μας. Η 31χρονη μετέβη εκεί περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα και μπήκε σε δωμάτιο δύο Ολλανδέζων και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία δεν κατάφερε να πάρει μαζί της, καθώς έγινε αντιληπτή από την μία αλλοδαπή και τράπηκε σε φυγή.

Τρεις ώρες αργότερα η δράστης μπήκε σε δωμάτιο Τσέχου αυτή τη φορά ο οποίος απουσίαζε. Από εκεί αφαίρεσε δύο τσάντες, όμως δεν κατάφερε ούτε και αυτές να πάρει μαζί της, καθώς στο μεταξύ ο Τσέχος επέστρεψε στο δωμάτιο και την αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα η 31χρονη να αναγκαστεί να τραπεί σε φυγή.

Σε βάρος της 31χρονης, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση από πρόσωπο που διαπράττει κλοπή κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο